folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akınsoft - Disk Sürücüsü Kısıtlama

Akınsoft - Disk Sürücüsü Kısıtlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    sımdı akınsoftun 7.4 surumunde dısk surucusu kısıtlama ozellıgı var ana masadan ıstedıgı dıger masaların belırledıgı surucuye ulasmasını engelleme ozellıgı var...ve surucu de gızlenıyor gozukmuyor eger komutla yazmaya kalksanız bıle bknz: D:\Oyunlar yazıdığınız zaman, " bilgisayarınızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi lutffen sıstem yonetıcınızle görüşün. " hatası verıyor... guvenlı modda acmayı denedım akınsoftla baglantısı kesılır kısıtlama duser belkı dıe olmadı...yenı kullanıcı hesabı actım..bu sefer akın soft pc yı gormuyordu ve pc acılmıyordu.. bazı ayarlara explorer klasor vs... kısıtlamalarına felan baktım olmadı...kı olmasıda beklenemez..cunku programdan kısıtlanmıs.. :D...

şimdi akınsoftu kullanan cafecıler daha ıyı bılır bu tam olarak nasıl yapılıyor ve aşmanın bı yolu yokmu ? benım aklıma bısey gelıyor ama once sızın fıkırlerınızı öğreneyim dedim... varmı yardım edebilecek ?

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    usta programla yapılananı bilmiyorum ama bilgisayarı güvenli modda açıp kısıtlamak istediğin klasöre veya diske sağ tıklayıp güvenlik sekmesinden ayar yapabiliyosun.gpedit.msc ilede bazı dosyalara programlara ulaşmasını ve görmesini engelleyebiliyosun.bunları biliyorum.programdanda oluyomu bilmiyorum.

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

yok hoca bu dedıklerını bılıyorum yaptım...guvenlı modda actım ama dedıgım gıbı kısıtlamanın yanında bıse surucu yok olmus yanı gızlenmıs gozukmuyor :D... sag tıklayamıyorsun halıyle...ayrıca gpedit.msc yontemını de denedım... ordanda olmadı... bu akınsoftun bı ozellıgı handy cafe easy cafe vs.. lerde bu ozellık yok.. ama su surucuyu kısıtlamayı nasıl aşarız a.q anlamadım ?

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
Toplam Hit: 1988 Toplam Mesaj: 3