folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Akınsoft Cafeplus V6.27 Hakkında (Cafeci Arkadaşlar)

Akınsoft Cafeplus V6.27 Hakkında (Cafeci Arkadaşlar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

elimde birkaç makine var ana makine yok bu makinlerde akınsoft cafeplus v6.27 bi-2 kişiye sordum bi pc yi ana pc yap onada kullandıgın clientin serverini bul ama ne kadar aradıysam su versiyonun serverini bulamadım cafeciler anlayan arkadaslar akıl versin ?

yada bi pc yi anapc yapıp diğerlerine komple müdahale etcem ? onlardaki clienti filan kaldıracam yeni versiyonunmu yuklicem. ! 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    elindeki versiyonun serverini yüklemen gerekiyor. yani her halukarda bir makinayı ana makina yapman gerekir. forumda arama yaparsan yeni versiyonlarını bulabilirsin. bulamazsan yaz buraya ben sana upload ederim. 7.2 var bende.kurulumu da kullanımı da cok kolay birşey zaten.akınsoft hakkında elimden geldigince yardımcı olurum sana..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

Delegado_Zero bunu yazdı:
    -----------------------------
    elindeki versiyonun serverini yüklemen gerekiyor. yani her halukarda bir makinayı ana makina yapman gerekir. forumda arama yaparsan yeni versiyonlarını bulabilirsin. bulamazsan yaz buraya ben sana upload ederim. 7.2 var bende.kurulumu da kullanımı da cok kolay birşey zaten.akınsoft hakkında elimden geldigince yardımcı olurum sana..

akınsoft cafeplus v6.27 hocam yardımın için teşekkürler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    hoca bende o versiyonu yok. zaten biraz zor bulursun. sen o versiyonları sil bilgisayarlardan yeni versiyonlardan birini yükle. 7.02 ve 7.04 mevcut elimde.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    abi cafede kullancaksan mecbur lisans alıcaksın. yoksa cok yüklü ceza alırsın. zaten lisansını alınca server,client gibi bi problemin kalmaz.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

2 ay sonra kapatıcaz yeri zaten 2 ay idare etsin yeter. delgado arkadasım bi upload edersen güzel olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı:

2 ay sonra kapatıcaz yeri zaten 2 ay idare etsin yeter. delgado arkadasım bi upload edersen güzel olur

sen yine garantiye al dicem ama 2 ay icinde lisans almaya degmez. handycafe felan kur :S  http://www.handycafe.com/tr/

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:

sen yine garantiye al dicem ama 2 ay icinde lisans almaya degmez. handycafe felan kur :S  http://www.handycafe.com/tr/

hocam eğer lisansa bakıyosan cogu seyim demeyim herşey illegal makinalarda, hemde dediğin programı tüm makinaların deepfreezeni kaldırarak tek tek kuramam anapc den kurma şeklini bilsem kurarım bi gece ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/125214229/CafePlus7.02.02.rar.html

rar şifresi koydum : tahribat.com

zaten msn adresimi verdim özelden. kurulum ve sonrasıyla ilgili bir sorun yaşarsan yazarsın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

akınsoft la ugrasma derim handy cafekur gıtsın hem basıt hem kullanıslı aslında akarsan akınsoft dan daha elverıslı bır program ama akınsoft paralı oldugu ıcın bızım mılletımız akınsoft u kullanıyor ama benden tavsıye handy cafe kur basıt ve zahmetsız hemde BELEŞ:)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 2489 Toplam Mesaj: 10