folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akınsoft Hatası Lüttfen Yardım

Akınsoft Hatası Lüttfen Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sayın mürid kardeşlerim ben cafe işleten biriyim akınsoftun clientleri ni tüm masalara yükledim ama bir masa olmadı şöyle dior:

windows ciddi bir hatadan kurtarıldı

falan filan diyor

bunu nasıl yaparım format attımda olmadı

ha unutmadan sayın moderatör sadece yardım istedim inşalah beni banlamazsın

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilgisayarın yazılımında sorun, yeni bir windows yükle aynı cd den kurma başka cd den kur 

bu tip programlar bazı windowsları tanımıyor otomatik olarak engellemeye çalışıyor sistemi kapatıyor ve sonucunda ciddi hatadan kurtarıldı iletisini alıyorsun

benim başıma da daha önce geldi modemin programını windows tanımıyordu kendini otomatik kapatıyordu aynı cd den format attım olmadı ama

başka cd ile atınca oldu sen yine de kurduktan sonra temiz bi virüs+trojan taraması yap kolay gelsin 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    hocam server ve client yazılımın versiyonu aynı olsun. Format at bilgisayara ve sp3 olsun. Ayrıca mümkünse başka bir cd'den format at. Denetim masasındaki yönetimsel araçlardaki hizmetler kısmından windows güvenlik duvarı,otomatik güncelleştirmeler,güvenlik merkezi ve sistem geri yükleme hizmetini durdur ve devredışı bırak. Clientlere antivirüs koyma sadece deep freeze at.  Client'e format atıp hizmetleri devredışı bırakıp akınsoftu kurduktan sonra akınsoft server'dan clienti güncelle. Ayrıca elle manuel olarak IP vermeyide  unutma. Umarım düzeltebilirsin :)

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı, linux kur bea

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam sp3 denedim olmadı sp2 oda olmadı sp1 hiç olmadı

sp3 teki hata: windowssistem ciddi hatadan kurtarıldı

sp2:otomatik reset atiyor

sp1:kökten açılmıyor:S

ne yapacaz bu pcye acep satsakmı bu krizde..:D

acil yardım

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o zaman senin pc nin donanımında bi sorun var yazılımda değil

ramları sök tekrar tak pc nin içi tozlanmışsa küçük elektrikli el süpürgeleri ile içindeki tozları çekebilirsin

not: arkadaşlar sakın pc kasasının içine toz almak için bez sokmayın ben o hatayı yaptım çünkü 

küçük elektrikli el süpürgeleri ile içindeki tozları çok süper alıyo hem de zarar vermeden

tozlanma nedeniyle bazı parçalar işlevini tam yerine getiremiyordu mesela benim ekran kartım

etrafı çok tozlanmıştı sürekli ekran kartı yüzünden pc sorun çıkarıyordu reset atıyordu ekrana görüntü bazen hiç gelmiyordu

pc nin içini yaklaşık 2 senedir hiç temizlememiştim bi de kasayı açayım dedim o da ne ? :) toz yuvasına dönmüş

tabi temizlik operasyonuna başladım pc kendine geldi sen de pc nin kapağını aç donanımlarına kabaca bi bak bakalım

kablosu yerinden çıkan slotundan oynamış vs.. parça varmı o yüzden de olabilir

akınsoft yazılımını tamamen kaldırarak tekrar kurmayı dene  

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

cnr437 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı, linux kur bea

sen sus len dıbık adam windowsdaki problemi çözememiş linux kur diyo :| sona benim gibi tırmalansın dursun 1 sene :D bize gelene kadar sana karşıyım loo.. soruna gelince akınsofta mail at hacım ben sizin pronun çakmasını(muhtemelen çakmadır) kullanıom hayırdır noluyo de ;)

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

cnr437 bunu yazdı:
    hacı, linux kur bea

sen sus len dıbık adam windowsdaki problemi çözememiş linux kur diyo :| sona benim gibi tırmalansın dursun 1 sene :D bize gelene kadar sana karşıyım loo.. soruna gelince akınsofta mail at hacım ben sizin pronun çakmasını(muhtemelen çakmadır) kullanıom hayırdır noluyo de ;)

yarıldım cakma akinsoft kullanıyom yardım edin oda guzel :)

www.tahribat.com
Toplam Hit: 1562 Toplam Mesaj: 8