Akınsoft La İlgili Bi Sorum Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    akınsoft ta lan daki pc ler server amı bağlanıyo yoksa server mı onlara bağlanıyo ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    pc lerin servera baglanması lazım diye biliyorum...

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    Normal masaları Servere bağlaman gerekiyor kardeşim. Yani Yerel Ağ Bağlantısı Özelliklerinden Serverin IP numarasına bak Clintlere yaz o IP numarasını.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    yani lan daki pc ler servber bağlanıyo o zaman ben kendi pc me akınsoft kursam sonra servera o arada reset atsam ip sini kendi pc me gecirsem landaki pc leri ben kontrol edebilirm dime ??????

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Pclerde serverın ip adresi yazılıyor....

pclerde o ayarlardaki ip ve port adreslerinden servera bağlanıyor, serverda pcleri görünce dbsine ekliyor... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Client dende Serverden de İpleri Doğru olarak girmelisin, Tavsiyem Auto İp olayına girmemendir, Yinede sistem çalışır ama Manuel Elle İp girmen Daha sağlıklı Sonuç verecektir. Serverden de Makine başına İp leri girersen Sağlam bir Ağ Zinciri İle Serveri Kuşatmış olursun. Sorunsuz Çalışır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2121 Toplam Mesaj: 6