Akk Yi Kaldırmak Bilen Var Mı
-
hacılar nette bir kaç yerde var yapan sorunla karşılaşan varmı program mı varmış modemden bişeyler yapıyomusun falan
örn:
http://www.envercaglarbilisim.com/2012/06/adil-kullanm-kotas-kesin-cozumu-akk.html
-
ey gidim neleri gördüm ben burda, akk'yı kaldırmak için telefon hattına elektrik mi vermemişler. :D
mtu değerleri ile oynayıp, yurt dışı sitelere bağlanamayan mı.. bu konuyu ttnetten olduğunu düşünen mi.
üfüf..
sen anla hocam artık..
-
Amd-x bunu yazdı
ey gidim neleri gördüm ben burda, akk'yı kaldırmak için telefon hattına elektrik mi vermemişler. :D
mtu değerleri ile oynayıp, yurt dışı sitelere bağlanamayan mı.. bu konuyu ttnetten olduğunu düşünen mi.
üfüf..
sen anla hocam artık..
hıaaa o konuyu hatırlıyorum ya mahallenin elektriğini götürmeye kadar gitmişti o :D
-
mtu ile oynayınca durum düzeliyor diye biliyorum. ama hiç denemedim okulda hocalar konuşurken duymuştum :D
-
Üyelik ismine sınır geliyor modeme sınır gelmiyor ki kaldırasın. Zaten akk 'nin gelişi 8mbit sınırsız tariflerinin satılamamasından dolayı. Akk 'yi kaldırmak istiyorsan ya ttnet'te çalışıyor olacaksın (vezne falan olarak değil tabii) ya da süper bir bilgisayar korsanı olacaksın. Sunucuya erişip bi arkakapı açacak iz bırakmadan sunucuların içinde cirit atıyor olacaksın :D
-
-
ttnette sağlam arkan varsa 2 dkklık işi var diye duyduydum...
-
AKK yı doldurmayan başka bir wireless şifresi kırmak. Başka da yok. O yazanlar da yalan zaten yok 500 yapınca 8 mbit 1000 yapınca 16mbit oluyomuş falan hikaye. Arkadaşların dediği gibi adamlar modemden değil kullanıcı hesabından düşürüyorlar hızını.
-
Önceden mtu değerleri ile oynamayı yiyordu. İnternette sayfalar yavaş geliyordu ama son hız download yapıyordum. Şimdi sistem tam oturdu artık mümkün değil.
-
seninkini kaldırtıyım ver numaranı pm den :)