folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Akk Yi Kaldırmak Bilen Var Mı

Akk Yi Kaldırmak Bilen Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hacılar nette bir kaç yerde var yapan sorunla karşılaşan varmı program mı varmış modemden bişeyler yapıyomusun falan

örn:

http://www.envercaglarbilisim.com/2012/06/adil-kullanm-kotas-kesin-cozumu-akk.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ey gidim neleri gördüm ben burda, akk'yı kaldırmak için telefon hattına elektrik mi vermemişler. :D

mtu değerleri ile oynayıp, yurt dışı sitelere bağlanamayan mı.. bu konuyu ttnetten olduğunu düşünen mi.

üfüf..

sen anla hocam artık..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

ey gidim neleri gördüm ben burda, akk'yı kaldırmak için telefon hattına elektrik mi vermemişler. :D

mtu değerleri ile oynayıp, yurt dışı sitelere bağlanamayan mı.. bu konuyu ttnetten olduğunu düşünen mi.

üfüf..

sen anla hocam artık..

hıaaa o konuyu hatırlıyorum ya mahallenin elektriğini götürmeye kadar gitmişti o :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

mtu ile oynayınca durum düzeliyor diye biliyorum. ama hiç denemedim okulda hocalar konuşurken duymuştum :D

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Üyelik ismine sınır geliyor modeme sınır gelmiyor ki kaldırasın. Zaten akk 'nin gelişi 8mbit sınırsız tariflerinin satılamamasından dolayı. Akk 'yi kaldırmak istiyorsan ya ttnet'te çalışıyor olacaksın (vezne falan olarak değil tabii) ya da süper bir bilgisayar korsanı olacaksın. Sunucuya erişip bi arkakapı açacak iz bırakmadan sunucuların içinde cirit atıyor olacaksın :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

ttnette sağlam arkan varsa 2 dkklık işi var diye duyduydum...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

AKK yı doldurmayan başka bir wireless şifresi kırmak. Başka da yok. O yazanlar da yalan zaten yok 500 yapınca 8 mbit 1000 yapınca 16mbit oluyomuş falan hikaye. Arkadaşların dediği gibi adamlar modemden değil kullanıcı hesabından düşürüyorlar hızını.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Önceden mtu değerleri ile oynamayı yiyordu. İnternette sayfalar yavaş geliyordu ama son hız download yapıyordum. Şimdi sistem tam oturdu artık mümkün değil.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

seninkini kaldırtıyım ver numaranı pm den :)

sırıtma la.
Toplam Hit: 1433 Toplam Mesaj: 10