folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Aklima Gelen Bir Muziplik

Aklima Gelen Bir Muziplik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

sayin muridler tahribatta gecenin bu saatinde gezinirken aklima su sekil bir muziplik geldi

mahalle bakkalina uyuzmu oluyorsunuz ? onu cildirtmakmi istiyorsunuz ? iste size recete :

1 word programinda 

cok uygun fiyata orjinaline uygun sahte karne yapilir tel: (bakkalin tel no)

seklinde bir ilan hazirlioruz...

2 bu ilani mahallemizin lisesinin yakinindaki bir elektirik diregi vs. ogrencilerin gorebilecegi bir kac yere guzelce bant ile yapistiriyoruz 

sonuc: mahhalle bakkali telefonunun fisini cekebilir ,mahalle bakkalina polis baskin duzenleyebilir yada mahalle bakkali yanlislikla zengin olabilir.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

en güzeli şeydi

önce mahalledi yargara çıkartıyorsun tereristler hollandadan paketle bomba yolluyormuş diye

ve o gün ubuntuya sipariş veriyorsun ve adres  olarak sevmediğin kişinin adresi

1 ay sonra beleş ubuntular sevmediğin kişinin adreine gidiyor :D 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    puhaha süper bir muziplik fakat harbi adamı zengin etmek war siz siz olun böle bişi yaparken bilgisayardan filan çakmayan kişilere yapın =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

geliştirilebilir ama daha basit bi yol var gece 4 de git bakkala al eline bi taş tüm camları indir sonra ewe tüyy

bu aralarda forumda sahte karne sahte kimlik yapmak moda oldu enteresan hangi konuya baksam bunları görüyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Benim yöntemim daha güzel

Öncelikle gıcık olduğunuz bir arkadaş belirlenir. (Ben yurttaki oda arkadaşıma yaptım) Daha sonra bir resmini bulur, word de bu resimi düzenleyerek, altına;

ACI KAYBIMIZ

20.03.2005 , saat 08:11 de arkadaşımız Ali Can' ı geçirdiği trafik kazası ile kaybettik. Yakınlarına Allah sabır versin.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

yazılır Ve bu okul yolundaki tüm agaç ve duraklara yapıştırılır. Hatta sizinle iş birliği yapacak, piçlik potansiyeline sahip esnafların dükkanlarının camlarını bu ilanla süsleyebilrisiniz.

Asıl eğlenceli kısmı, okulda kurbanın kendi afişini gördüğü anda, hasssktir ben ne zaman öldüm lan diye mırıldanması ile başlar

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=55535

aci kaybimizi senden aldim dierleri daha once benim aklima gelmisti :||| 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim yöntemim daha güzel

Öncelikle gıcık olduğunuz bir arkadaş belirlenir. (Ben yurttaki oda arkadaşıma yaptım) Daha sonra bir resmini bulur, word de bu resimi düzenleyerek, altına;

ACI KAYBIMIZ

20.03.2005 , saat 08:11 de arkadaşımız Ali Can' ı geçirdiği trafik kazası ile kaybettik. Yakınlarına Allah sabır versin.

BAŞIMIZ SAĞOLSUN

yazılır Ve bu okul yolundaki tüm agaç ve duraklara yapıştırılır. Hatta sizinle iş birliği yapacak, piçlik potansiyeline sahip esnafların dükkanlarının camlarını bu ilanla süsleyebilrisiniz.

Asıl eğlenceli kısmı, okulda kurbanın kendi afişini gördüğü anda, hasssktir ben ne zaman öldüm lan diye mırıldanması ile başlar

-----------------------------
    Benim arkadaşımda belediye çukuruna düşüp ölmüştü  :)

Selam ve dua ile...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Bakkalın ne suçu var hocam? Yazık değil mi bakkala?

Sen hiç kaval çaldın mı?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    croft000
    croft000's avatar
    Erkek

mahalle bakkalı yanlışlıkla zengin olursa ne yapacan ?

Toplam Hit: 1968 Toplam Mesaj: 9