Aklima Gelen Bir Muziplik
-
sayin muridler tahribatta gecenin bu saatinde gezinirken aklima su sekil bir muziplik geldi
mahalle bakkalina uyuzmu oluyorsunuz ? onu cildirtmakmi istiyorsunuz ? iste size recete :
1 word programinda
cok uygun fiyata orjinaline uygun sahte karne yapilir tel: (bakkalin tel no)
seklinde bir ilan hazirlioruz...
2 bu ilani mahallemizin lisesinin yakinindaki bir elektirik diregi vs. ogrencilerin gorebilecegi bir kac yere guzelce bant ile yapistiriyoruz
sonuc: mahhalle bakkali telefonunun fisini cekebilir ,mahalle bakkalina polis baskin duzenleyebilir yada mahalle bakkali yanlislikla zengin olabilir..
-
en güzeli şeydi
önce mahalledi yargara çıkartıyorsun tereristler hollandadan paketle bomba yolluyormuş diye
ve o gün ubuntuya sipariş veriyorsun ve adres olarak sevmediğin kişinin adresi
1 ay sonra beleş ubuntular sevmediğin kişinin adreine gidiyor :D
-
puhaha süper bir muziplik fakat harbi adamı zengin etmek war siz siz olun böle bişi yaparken bilgisayardan filan çakmayan kişilere yapın =)
-
geliştirilebilir ama daha basit bi yol var gece 4 de git bakkala al eline bi taş tüm camları indir sonra ewe tüyy
bu aralarda forumda sahte karne sahte kimlik yapmak moda oldu enteresan hangi konuya baksam bunları görüyorum
-
Benim yöntemim daha güzel

Öncelikle gıcık olduğunuz bir arkadaş belirlenir. (Ben yurttaki oda arkadaşıma yaptım) Daha sonra bir resmini bulur, word de bu resimi düzenleyerek, altına;
ACI KAYBIMIZ
20.03.2005 , saat 08:11 de arkadaşımız Ali Can' ı geçirdiği trafik kazası ile kaybettik. Yakınlarına Allah sabır versin.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
yazılır
Ve bu okul yolundaki tüm agaç ve duraklara yapıştırılır. Hatta sizinle iş birliği yapacak, piçlik potansiyeline sahip esnafların dükkanlarının camlarını bu ilanla süsleyebilrisiniz.Asıl eğlenceli kısmı, okulda kurbanın kendi afişini gördüğü anda, hasssktir ben ne zaman öldüm lan diye mırıldanması ile başlar
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=55535
aci kaybimizi senden aldim dierleri daha once benim aklima gelmisti :|||
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Benim yöntemim daha güzel

Öncelikle gıcık olduğunuz bir arkadaş belirlenir. (Ben yurttaki oda arkadaşıma yaptım) Daha sonra bir resmini bulur, word de bu resimi düzenleyerek, altına;
ACI KAYBIMIZ
20.03.2005 , saat 08:11 de arkadaşımız Ali Can' ı geçirdiği trafik kazası ile kaybettik. Yakınlarına Allah sabır versin.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
yazılır
Ve bu okul yolundaki tüm agaç ve duraklara yapıştırılır. Hatta sizinle iş birliği yapacak, piçlik potansiyeline sahip esnafların dükkanlarının camlarını bu ilanla süsleyebilrisiniz.Asıl eğlenceli kısmı, okulda kurbanın kendi afişini gördüğü anda, hasssktir ben ne zaman öldüm lan diye mırıldanması ile başlar
-----------------------------
Benim arkadaşımda belediye çukuruna düşüp ölmüştü :) -
Bakkalın ne suçu var hocam? Yazık değil mi bakkala?
-
mahalle bakkalı yanlışlıkla zengin olursa ne yapacan ?