folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aklima Takilan Bazi Sorular Var

Aklima Takilan Bazi Sorular Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

arkadaslar simdi ben bazen yanlis yada gunah isledigimde bir kotu olay oldugunda  kendi kendime konusur kizar olaylari yorumlarim bu bir delirme yada sizofren belirtisimidir kendi kendimi uyarir dogru yola sokmaya calisirim

boyle etrafimdakilere bakinca sanki boyle matrix tekigibi yavas bir ortama giriyorum ve milleti yorumluyorum hizlica bu bunu dusunuyor bu bu yolda su sunu yapmamali delimiyim benya bensunu souylememeliyim bak suna benim hakimda bunu dusunuyor filan filan

en kafami karistiran konu yanlis anlamayin kimseyi rahatsiz etmek istmeme ama cinsel icerikli videolar izlemek gunahmi yada izleyim manuel le kendimizi rahatlatip icimdeki o susuzlugu dindirip baskasina kotuluk yapmamak icin boyle dusunup rahatlamak yanlismi yani bir gunahi varmi

ya bazen arkadas getiriyor ya hasan bak parisin filmi insan meraktanda olsa o kadini izlemek istiyor bak buda pamela diyince hopaaa tutamiyor insan kendini bakiyor

degerli gorus ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    Kardes kesinlikle dalga gecmiyorum eger surekli bunlari dusunuyorsan sosyolog olmalisin.sana tavsiyemdir.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    st_anger_turk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kardes kesinlikle dalga gecmiyorum eger surekli bunlari dusunuyorsan sosyolog olmalisin.sana tavsiyemdir.
    -----------------------------
    ya genelde boyle buaralar epey artti biraz korktum tabi sizofren dir filan diye 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    hayir oyle bisey aklina getirirsen senin icin iyi olmaz diye dusunuyorum.Yani bu konu hakkinda cok bilgim yok ama aklimin yettigince acikliym kardes.Kimi oturup muzik dinler muzige yatkindir.Kimi dans eder yada spor yapar.Kimi Pc ile ugrasir.kimi grafik yapar.Kimi yemek yapmaktan hoslanir.Sende insan davranislarini incelemekten hoslaniyorsun.Ve eminim toplum davranislarini incelersen daha mutlu olacagin kanisindayim.Bence sosyolog ol

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    sagolasin kardesim gercekten bana bir yon vermis o ldun bu secenegi degerledire bilirimde malum bulundugum ortam ve durum musait etmiyor pek belki turkiyede bunun icinde birsuru sey okuyup sinava girmek lazimki egitimini alalim sorun degilde bir bakimada diger bir tarafini birakacaksin himm yinede degerlendirecegim sagolasin

Toplam Hit: 607 Toplam Mesaj: 5