AKP Cemaat Kavgası
-
Dersane olayıyla köprüleri attılar en sonunda. Bunun sonu nereye gider?
Bu arada fetullah gülenin çok hasta olduğu söyleniyor.
-
ben haberli yaptıklarını düşünüyordum fakat iyice kavgaya tutuştu gibiler. olan gene bize olacak. zarar görürlerse bi süre nefes alabiliriz sıradan insanlar olarak. biz derken bunu kastediyorum. şucu bucu olmayan biz normal insanlar.
-
Beter olsn rakip tarikat
-
Filmin heyecanli sahnelerinden birindeyiz, merakla sonunu bekliyorum.
Danisikli dovus gibi gelsede ne olacagi belli olmaz.
Dershaneler Fettullah Gulen'in orta gelirli ailelere ulasmasi icin cok onemliydi.
Gariban koleje gidemeyecegine gore ilerleyen zamanda devlet okullarina yogun bir girisim olacagi beklentisindeyim. -
Dershanelerin kapanması iyi oluyor bence.. Bilimsel araştırma ve anketlere göre deshaneye giden çoğunluğun, eğitimi güçlendirmek için değil, sosyal ortama ve eğlenceye dahil olabilmek için ilgi duyduğu ortaya çıkıyor.Başarı oranlarınına göre değerlendirmeler vs gibi..taban sevyede.. Yani Asıl amacının dışına çıkmış kurum halindeler. Hepsi olmasada,Geneli böyle bir ortam oluşturuyor.. Böyle bir durumda aydın bilgili yeni bir neslin oluşması ve gelecekte Türkiyenin ilerlemesinin beklenmesi söz konusu olmayacaktır.Bilimsel açıdan eğitimi sağlayamayan, Geri kalmış bir toplum sözkonusu olacaktır. Devletin sosyalleşmekten ziyade, daha çok eğitimi özendirme ve teşvik etme odaklı çalışmalar yapması gerekiyor. Mümkünse çoçukları dersten alıkoyacak bir çok uygulamanın özendirilmemesi + teşvik olmaması için ortamlarında kaldırıması gerekiyor.Bilim ve teknelojide Bizi diğer ülkelerin önüne geçirebilecek yeni neslimiz için yegane uygulamalardan biride budur.
-
fgetoşun abilerinin ablalarının ilim irfan dolu bol pilavlı kuran medreseleri dururken dershanede neymiş :)