AKP Cemaat Kavgası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Dersane olayıyla köprüleri attılar en sonunda. Bunun sonu nereye gider?

Bu arada fetullah gülenin çok hasta olduğu söyleniyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ben haberli yaptıklarını düşünüyordum fakat iyice kavgaya tutuştu gibiler. olan gene bize olacak. zarar görürlerse bi süre nefes alabiliriz sıradan insanlar olarak. biz derken bunu kastediyorum. şucu bucu olmayan biz normal insanlar.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beter olsn rakip tarikat

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Filmin heyecanli sahnelerinden birindeyiz, merakla sonunu bekliyorum.
    Danisikli dovus gibi gelsede ne olacagi belli olmaz.
    Dershaneler Fettullah Gulen'in orta gelirli ailelere ulasmasi icin cok onemliydi.
    Gariban koleje gidemeyecegine gore ilerleyen zamanda devlet okullarina yogun bir girisim olacagi beklentisindeyim.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Dershanelerin kapanması iyi oluyor bence.. Bilimsel araştırma ve anketlere göre deshaneye giden çoğunluğun, eğitimi güçlendirmek için değil, sosyal ortama ve eğlenceye dahil olabilmek için ilgi duyduğu ortaya çıkıyor.Başarı oranlarınına göre değerlendirmeler vs gibi..taban sevyede.. Yani Asıl amacının dışına çıkmış kurum halindeler. Hepsi olmasada,Geneli böyle bir ortam oluşturuyor.. Böyle bir durumda  aydın bilgili yeni bir neslin oluşması ve gelecekte Türkiyenin ilerlemesinin beklenmesi söz konusu olmayacaktır.Bilimsel açıdan eğitimi sağlayamayan, Geri kalmış bir toplum sözkonusu olacaktır. Devletin  sosyalleşmekten ziyade, daha çok eğitimi özendirme ve teşvik etme odaklı çalışmalar yapması gerekiyor. Mümkünse çoçukları dersten alıkoyacak bir çok uygulamanın özendirilmemesi + teşvik olmaması için ortamlarında kaldırıması gerekiyor.Bilim ve teknelojide Bizi diğer ülkelerin önüne geçirebilecek yeni neslimiz için yegane uygulamalardan biride budur.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

fgetoşun abilerinin ablalarının ilim irfan dolu  bol pilavlı kuran medreseleri dururken dershanede neymiş :) 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 864 Toplam Mesaj: 6