folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Seçmeninin Ortak Suçlamarına Cevaplarım



Akp Seçmeninin Ortak Suçlamarına Cevaplarım

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    Sevgili çakma vatansever akpartili arkadaşım,

    Bu satırları seçimden bir gün önce yazacaktım ama fikrinde bi gram değişme olmayacak bildiğim için zaman ayırmaya değer bulamadım. Şimdi yaptığın paylaşımları görüyorum da vatan haini ilan etmişsin bizi. 

    Göstereyim sana sen uyurken, 13 yıl boyunca olanları ben sana anlatırken, 'bip'lemediğin olayları:

    Tarih 29 Temmuz 2003 Kanun No: 4959 
    Topluma Kazandırma Yasası ile geçen "Eve dönüş yasası" olarak bilinen yasa.

    Ak Partinin büyük tepkiler aldığı ilk 'vatan için' çıkardığı yasalardan biri, "Bu Kanunun amacı, siyasi ve ideolojik amaçla suç işlemek için kurulmuş terör örgütleri mensuplarının topluma yeniden kazandırılması" resmi gazete linki:http://goo.gl/T2zR31 oku belki yarın oyunu akpartiye vermezsin(!).

    Haberi de burada: http://goo.gl/SJmZwI itirafçıya maaşı da gör isterim.

    Tarih: 22 Aralık 2004 Link: http://goo.gl/T9Mmwv

    "Cenazede Başbakan'a bağıran koruma polisi görevden alındı"
    Kısa özet: 
    Musul'da "şehit" olan 5 güvenlik görevlisinin cenaze töreninde, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu protokole dönerek "Hurşit Paşa kadar olamadınız, Allah belanızı versin" diye bağıran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yakın koruması polis, İçişleri Bakanı tarafından görevden alındı.

    Niye lan teröristi affeden, polisini niye görevden alır ?

    Tarih: 14 Temmuz 2006 Link: http://goo.gl/e8PeHJ

    Şehit babasına hapis cezası

    Hakkari Yüksekova'da 9 Aralık 2005'te operasyona giderken bulunduğu araç şarampole yuvarlanınca şehit olan er Halil Kömür'ün sağlık memurluğundan emekli olan babası Ahmet Kömür, oğlunun cenaze töreninde öfkeli bir konuşma yapmıştı. Şehit babası Kömür'ün hakkında, Başbakan Erdoğan'a, "Türk'üm diyemeyen Başbakan utansın. Ben ölene kadar Türk'üm, ölüm bize vız gelir. Kendi askerinden korkup Avrupa Birliği'ne burayı peşkeş çeken Başbakan utansın" dediği iddiasıyla Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu tarafından 3'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

    Şehidin babasından davacı olmuş adam lan şehit kanının akmasına üzülür? devam edelim..

    Tarih: 05 Eylül 2006 Link: http://goo.gl/r9hecl

    Askerlik yan gelip yatma yeri değil!

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de "Sayın Başbakanım; şehit cenazesi görmek istemiyoruz artık'' diye seslenen bir vatandaşa, ''Canım kardeşim. Bakınız askerlik her halde yan gelip yatma yeri değil" yanıtını verdi. ..bu güvenlik mücadelesi sürerken şüphesiz zaman zaman şehitlerimiz oluyor, olacaktır ama bunu istismar edenler oluyor. Kaldı ki biz hep şunu söyledik; (git oğlum git, ya gazi ol ya şehit ol)* diyerek evlatlarımızı gönderdik.. Bizim burada kullandığımız ifade askerlik bir turistik mekan değil. Her şeyden önce her türlü risk askerlikle iç içedir" dedi.

    *Şehzade Bilal Oğlan neden gitmedi o zaman kardeş askere, turistik yer değil ölür diye mi ?

    Tarih: 21 Mart 2007 Link: http://goo.gl/DcdXZQ

    Erdoğan neden 'Sayın Öcalan' dedi?

    Verdiği cevaptan anladığımız kadarıyla soru, "Sizin durumunuzla Öcalan’ın durumu arasında bir benzerlik var ?" şeklinde...

    Erdoğan bu soruya "Ne alakası var" edasında yanıt veriyor.

    Diyor ki: "Ben bir şiir okuduğum için hapis yattım. Benimki düşünce suçudur... Sayın Öcalan’ın durumuyla benim durumum arasında hiçbir bağlantı yoktur. Sayın Öcalan orada aldığı "kellelerin" hesabını veriyor." Bir de şiir okumuş gavatar utanmadan https://www.youtube.com/watch?v=-14r1_X8Vrw

    Kelle derken dostum ?

    Tarih: 07 Eylül 2006 Link: http://goo.gl/X6b6my

    Telefonda bunları(şehit annesi) dinleyeceğim ben ?

    Komutanın yakasına sarılmıştı telefonda tepki mi dinleyeceğim

    Başbakan Erdoğan, Bursa'daki iki şehit ailesinden Asteğmen Zeki Burak Okay'ın annesini aramamasının gerekçesini bu sözlerle açıkladı... Erdoğan'ın sözlerinden habersiz olan Genelkurmay Başkanı Büyükanıt ise "Şehit anneleri yaptıkları her yorumda haklıdır, ellerinden öpüyorum" dedi '.

    Şehit gitmiş geride kalanına bile saygı yok rezilliğe bak..

    Tarih: 21 Ekim 2009 Link: http://goo.gl/iw963F

    Habur'da kahraman gibi karşılanan pkklılar! Video link:https://goo.gl/jb11SA

    PKK'lı grubu, bölücübaşı Abdullah Öcalan posterleri ve terör örgütünün sözde PKK flamalarıyla karşıladı. PKK'lıları taşıyan otobüs Mardin'in Kızıltepe İlçesi girişinde, konvoydan ayrılıp, bir akaryakıt istasyonunda bir süre bekletildi. Kızıltepe'de toplanan gruplar otobüsün istasyonda olduğu öğrenince görevlilileri dinlemeyip, buraya doğru yürüyüşe geçti. Yaklaşık 5 bin kişi, otobüsün önüne geçip ilçe merkezine kadar 1 kilometre yürüdü. DTP otobüsün içinde bulunan PKK'lıları ilçe merkezine girerken, karşılayan grup, sık sık ‘Kürdistan sizinle gurur duyuyor' sloganları attı.

     

    Bunlar olurken neredeydi senin vatan sevdalısı halifen ? Cemaate yüz görümlüğü verdiğiniz hukuk sayesinde kurulan çadır mahkemelerinde pişman mısın diye sorulduğunda değilim diye cevap verip pişmanlık yasasından serbest bırakan kimdi ?

    Part 2,3,4 hazırlanıyor.

    orjinal post linki: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=864345830281693&set=a.380967671952847.76960.100001188534576&type=1

    Not: SeRDaR abi rica edince burada da paylaştım. Siyasiyse silinebilir.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    daha ne söylenir ki

    ek olarak şunu söleyim, atatürk bu tekke ve zaviyeleri kapattı çünkü devlet içinde devlet istemedi.buralarda da din için değil siyasi amaçlarla işler yapıldıgını biliyordu.nitekim biz burda amk feto derken birileri avuçlarını kaşıyordu.gelip ergenekonu savunnuyorlardı.noldu şimdi? atatürkün dediğine gelindi.feto devlet içinde devlet yarattı.devleti arkadan vurdu.(iikide vurmuş, yoksa daha çok uyuyacakmışız).halen akp bu tarikatları kendi çıkarları için destekliyor.


    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    Harika tespitler eline kalemine sağlık devamının bekliyorum


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek

    verdiğin uslup ve eksik bilgilere bakinca ne desem senin için birşey ifade etmeyeceğini biliyorum o yüzden birşey yazmayacaktim ama dayanamadim.

    öncelikle ortak suçlamalardan kastın chplilerin her evden bir kişi hdpye oy versin söylemimi ?
    hdp baraji geçince sevinc cığlıklari atmaniz mi ?
    birlikte iyi salladik itirafimi ?
    https://www.youtube.com/watch?v=eT9Q-fYyLXw yoksa bu mu ?
    kusura bakmada bu verdiğin verilerin bunlara bir cevap olduğunu düşünmen pek mantikli değil ve verdiğin şeyler tamamen pskolojik bir cımbızlama tekniğiyle toparlanmiş ak partinin kapatma googleden toplanan gerekceler gibi komik saçma tek hariç gel birlikte verdiğin şeylerin verdiğin kaynaklardan tamamen cımbızlamadan inceleyelim..

    Tarih 29 Temmuz 2003 Kanun No: 4959
    Topluma Kazandırma Yasası ile geçen "Eve dönüş yasası" olarak bilinen yasa.
    yasa ab zorlamasininda etkisiyle çıktığını atliyorsunuz

    Cezalar: Suç işlemiş örgüt üyelerinden, örgütü çökertici bilgi verenlerin cezaları; idam cezasından dönüştürülmüş müebbet ağır hapis cezası yerine 12 yıl, müebbet ağır hapis cezası yerine ise 9 yıl hapis cezası verilecek. Ayrıca diğer cezaların indirim oranı da 'beşte bir' oranında olacak. Bilgileri hüküm kesinleşmeden verenlerde idamdan dönüştürülmüş müebbet hapis cezaları 16 yıl olarak, müebbet hapis cezaları 14 yıl olarak, diğer cezalar üçte bire indirilerek uygulanacak. Hüküm kesinleştikten sonra bilgi verenlerde idamdan dönüştürülmüş müebbet hapis cezaları 22 yıl olarak, müebbet hapis cezaları 19 yıl olarak, diğer cezalar yarısına indirilerek uygulanacak.
    ve buna karşiysaniz dağa çıkıp pişman olan insanlari indirmeden nasıl terörü bitirebilirsiniz ki evet bu tarz adımlar insanı üzüyor ama mantıklı olduklarini görmemezlikten gelemezsiniz, dağdakini indirmeden terörü çözmenin bir formülü varsa buyur onu söyle hakliymişsin diyelim. popilizm yapıp savaşacaksin bitireceksin deme 30 yıldır biterdi öyle olsa.

    itirafciya maaş meselesine gelince bu her ülkede ve her devirde oluyor şuan bile polis istihbaratta muhbirlere ve itirafcilara  düzenli veya düzensiz para verdiklerini biliyormusun ? bu kaçınılmaz bu işlerin içinden insanlarin verdiği bilgiler olmasa o kadar uyuşturucu, bomba, infaz, silahli saldiri vs istihbaratini nasıl alip önlem alacak güvenlik güçleri ??

    buradada işsizlik ve fakir o kadar insan varken muhbirlere itirafcilara devlet para dağitiyor lansmani yapmişsin tebrik ederim :) ama böyle popi söylemlerle sadece kanı kaynayan ergenleri oltaya getirebilirsin para verme  işi olmadan hiçbir istihbarat alamazsin bizdeki verilen paralar amerikanin ingilizlerin muhbirlerine verdiği paranin yaninda inan hiçbirşey..
    para vermeden istihbarat almanin yolu oraya kendi adamini sokman ki trde o kadar istihbaratci olduğunu sanmiyorum ve olsa bile bundan pahaliya patlar devlete..


    Tarih: 22 Aralık 2004 Link: http://goo.gl/T9Mmwv
    el-cevap;  kanun gördüğün gibi çok acik emniyet düzüğünüde verdim inceler diğer çıkartma gerekçelerine bakarsin bunu sanki şunu atın meslekten dedi ve attilar diye lanse etmen zaten bir algi parazitlenmesi yaşatmak istemenden anlaşiliyor amacin ama ben genede cevap vereceğim.
    Meslekten Çıkarma:
    Madde 8- Meslekten çıkarma cezasını gerektiren eylem, işlem, tutum ve davranışlar şunlardır:
    1- (Değişik: 16/2/1998 - 98/10653 K.) Görevin yerine getirilmesinde dil, ırk, cinsiyet, siyasal düşünce, felsefi inanç,din ve mezhep ayrımı yapmak, laikliğe aykırı veya bölücü davranışlarda bulunmak ya da emniyet mensupları arasında bu yolda ayrım yapıcı tutum ve davranışlarda bulunmak.
    2- Göreve çıkılmaması için propaganda yapmak veya kışkırtmak veya zorlamak veya karar alınmasını sağlamak veya alınan karara katılmak veya karar uyarınca göreve çıkmamak,
    3- (Değişik: 26.7.1983 - 83/6883 K.) Amir ya da üstlerinin icraatına karşı çıkmak ve bu hareketi toplu hale dönüştürerek görev yapılmasını ya da göreve çıkılmasını engellemek ya da buna katılmak ya da katılmaya tahrik ya da teşvik etmek,
    http://www.teftiskurulu.pol.tr/Sayfalar/EMNIYETORGUTUDISIPLINTUZUGU.aspx


    Tarih: 14 Temmuz 2006 Link: http://goo.gl/e8PeHJ
    Şehit babasına hapis cezası

    el-cevap;  burada çok güzel bir cimbizlik örneği sergilemişsin tebrikler ben cımbızladiğin yeri yazayim ve birkaç bilgi eksikliğini tamamlayayim.
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ahmet Kömür hakkında şahsen bir şikayette bulunmadığı, törende söylediği sözlerin bant kayıtları ve kendisinin itiraflarıyla anlaşıldığı, bu nedenle ilgili yasa gereğince yargılanması talep edildi.
    ve ek bilgi  yargılanmasinin sebebi

    Türklüğü, Cumhuriyeti, Devletin kurum ve organlarını aşağılama
    MADDE 301. - (1) Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini alenen aşağılayan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (2) Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini, Devletin yargı organlarını, askerî veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    (3) Türklüğü aşağılamanın yabancı bir ülkede bir Türk vatandaşı tarafından işlenmesi hâlinde, verilecek ceza üçte bir oranında artırılır.
    bunlarin sonucunda dava bundada olduğu gibi savcı tarafindan açılır..

    ki davalinin avukatida dediği gibi; Bu tür yargılamalarda en çok irdelenmesi gereken, Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuk sistemidir.

    Tarih: 05 Eylül 2006 Link: http://goo.gl/r9hecl
    Askerlik yan gelip yatma yeri değil!
    AKŞAM
    AÇIKLIK GETİRDİ
    Erdoğan, Balıkesir'de söylediği "Askerlik yan gelip yatma yeri değil" sözlerine dün akşam saatlerinde Ankara'da açıklık getirdi. Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada, bir ara gözlerinin dolduğu ve duygulandığı görüldü. Başbakan Erdoğan, "Ben üzerinde pek tartışma açılacak bir konuşma yaptığımı zannetmiyorum, Konuşmam, özellikle şehitlerimizi istismar konusu yapmak isteyenlere yönelik bir cevaptır. Bizim burada kullandığımız ifade askerlik bir turistik mekan değil. Her şeyden önce her türlü risk askerlikle iç içedir" dedi.

    ben gördüğüm bir örneği vereyim sana terörle savaşmak için uzman er olan birisi facebooktan bunlarin yüzünden dağlarda geiyoruz diye sitem ediyor. arkadaşim sana zorla uzman er ol diyen mi oldu sen bunu kabullenmişsin ki olmuşsun ne bekliyorsun uzman er olunca masabaşında facebooktan cand crush oynarken mobeselerden mi savaşacaksin teröristle ?
    evet burada uslup olarak eleştirilecek taraf bulabilirsin ama doğruluğu konusunda sende gayet iyi biliyorsun. her mesleğin bir tehlikesi var sen komple askerliğe karşiysan oda başka mevzu o zaman hak veririm sana ama askerlik bu tehlikeyi içeren bir meslek ne yazikki nasıl elektrikcinin çarpılma riski varsa, askerliğinde ölme riski var. dediğim gibi askerliğe karşiysan hak veririm o başka mevzu..

    bilaloğlan askelik https://www.youtube.com/watch?v=9yahLZei1bc şimdi diyeceksin ki popilizm yapıp neden doğuda yapmadi 12 ay yapmadi neden şehid olmadi. malesef bunu bende bilmiyorum devlet bu hakkı arada bir veriyor parali askerlik yapipta şehid olan yok daha hatta kışlaya bile girmemeye başladilar bu başka bir tartişma konusu devlet imkan veriyor insanlar yapıyor bu söylemlerin sonu gelmez üni okuyanlar neden 6 ay yapıyor derler
    biz 15 - 18 ay yaptik şimdikiler neden 12 ay yaptiya kadar uzar mevzu.

    Tarih: 21 Mart 2007 Link: http://goo.gl/DcdXZQ
    Erdoğan neden 'Sayın Öcalan' dedi?
    gene güzel bir cımbız yapmişsin ya da verdiğin kaynağın yazisını bile okumamişsin. yada okumuşsun ve buna rağmen milliyetci duygulara oynayip kin yaymakyi amaçliyorsun.. kendi kaynağındaki cıbızladiğin kısımı yazayim
    Yani onların literatüründe "Sayın Öcalan" vurgusu, "Önderimiz Öcalan’dır" vurgusuyla eş değer hale gelmiştir ve tepkinin asıl nedeni de budur.
    Erdoğan’ın, henüz "Sayın Öcalan" vurgusunun böylesi bir nitelik kazanmadığı dönemde "Sayın Öcalan" demesi ise bir alışkanlığın dikkatsizce sürdürülmesinden başka bir anlam taşımaz.
    "Eli kanlı katil" anlamında kullanılan "kelle alıcı" tabirinden ise "Şehitlerimize kelle dedi" anlamı çıkarmak için de en azından "vicdansız" olmak gerekir.
    * * *
    Tamam... Erdoğan’ın üslubu şahane değil...
    Tamam... Erdoğan sözcükleri dikkatle seçen biri değil...
    Tamam... Erdoğan’ın Çankaya’ya çıkması için var gücünüzle savaşabilirsiniz...
    Tamam... Barikatlar kurabilir, direniş türküleri bile söyleyebilirsiniz...
    Ancak... Unutmayın ki:
    Savaşta bile centilmenlik esastır.

    tarih: 07 Eylül 2006 Link: http://goo.gl/X6b6my
    Telefonda bunları(şehit annesi) dinleyeceğim ben ?

    buradada gene duyguya çalişmişsin :) sen tanımadiğin birisinden borç para istesen alacağin cevabi biliyorsun buradaki şehit ailesi rengini zaten belli etmiş aramanin pek bir mantığı yokmuş zaten burada hemen şehid felan diyeceksin haklı olarak o başka mevzu benim bahsettiğim başka mevzu..   üslubunda hakli olabilirsin..

    Tarih: 21 Ekim 2009 Link: http://goo.gl/iw963F

    Habur'da kahraman gibi karşılanan pkklılar! Video link:https://goo.gl/jb11SA
    -
    evet burada haklı olduğunu söylerim bak süreci çok iyi yonetemediler karşılarindakilerin ne kadar şerefsiz ve her fırsati propagandalari haline getirebileceklerini kestiremeyip yumuşak davrandilar. böyle saçma görüntüler ortaya çıktı ama sende taktir edersin ki böyle bir şey hükümetin istediği gibi gitseydi bu olayi devlet kendi adına propaganda ededbilseydi çok daha farkli olurdu ama edemedi malesef burada hak veriyorum. Habur tam bir fiyaskoydu.

    biliyorum bu söylediklerimin senin nefretinin karşisinda pek bir anlam ifade etmediğini ama genede ben söylemek istedim. ve şunuda unutma birisinin değer verdiği insan hakkında böyle ipe sapa gelmez ifadeler kullanirsan yarin öbürgün birileride senin değer verdiğin insanlar hakkında böyle ipe sapa gelmez cimbizla saçma haberler üreterek algilari bulandirmaya başlar ve buda ülke için pek iyi olmaz..

    saygılar.

     

     

    JonTurk tarafından 10/Haz/15 16:36 tarihinde düzenlenmiştir