folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Akrilik - Pleksi Glass Döküm Nasıl Yapılır?

Akrilik - Pleksi Glass Döküm Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Müritler, ufak bir sanatsal çalışma yapmak ve bunu pleksi içine gömmek istiyorum fakat pleksi nasıl dökülür malzemeler nasıl temin edilir ( izmirde ) bilen bilgisi olan arkdaşlarımın yardımına ihtiyacım var...

Şimdiden çok teşekkürler...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Genelde reklamcıların kullandığı bir malzemedir. Milimetre cinsinden plakalar halinde satılır. Kendin döktürmek istersen istediğin renk dökerler. Temin etmek için reklam malzemeleri satan bir firma ile iletişime geçmen gerekir. Temin süresi için de bir örnek vereyim; ben 2 plaka 20 mm malzemeyi sparişten 1 hafta sonra aldım. 125 cm X 330 cm ebatlarında fiyatı ise 400 TL.

" Kro "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

saydam olması gerekmiyor ise fiberglas yapmayı ögren istedigin şekildede dökersin illa saydam olsun dersen plaka mika satan yerler oldugunu biliyorum

yunusozturk.com
Toplam Hit: 4464 Toplam Mesaj: 3