Akşam Liseleri?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Selam Hocalar Bu Yıl Okulların Başlaması İtibariyle Açık Öğretim Yerine Akşam Lisesine Kayıt Olucam Büyük İhtimal..

Fakat Bunun Yararı Yada Eksikleri Nelerdir Tam Olarak Bir Bilgim Yok.. Bildiklerim Hocaları Diğer Okullara Göre Daha Esnek Ve Parası Çok Tuzlu.. İstanbul Avrupa Yakasındaki Akşam Liselerini Araştırdım Google den Ama Çokda Fazla Yada Gerçekçi Bişi Bulmadım Sağlam Kaynak Nereden Bulabilirim?

Fikirlerinizi Ve Görüşlerinizi Yazarsanız Sevinirim..

Saygılar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocam ilk defa senden duyuyorum inanırmısın :)  az izah etsene...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

olum senin ne işin var bu saatte nette :D

Peki Bu Akşam Lisesi Nedir?

Akşam Lisesi Gündüz eğitim göremeyen derslere katılamayan ancak okumak isteyenler için Milli Eğitim tarafından onaylı bir eğitim şeklidir.

Normal Lise ile aynı statüdedir.

Özel Okullar tarafından verilir. Bostancı Akşam Lisesi bu okulların en tecrübelilerindendir.

hacı biraz pahalı imiş bunlar sanırım ama senin peder kodoman:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

istanbul beylıkduzu adakent de var bildigim aksam lisesi bende yazılacaktım ama fiyat bayabi tuzlu 1 yıl için 3 bin tl civarı yanlız hiç gitmiyorsun sınava bile istersen onlar senın yerıne gırıyor olmadı gıdıyorsun sınav kagıdını yanınada cozumlerını verıyorlar benım tanıdıgım kısıler gıdıyodu onlar oyle dıyorlar yani 3 bin tl ye 1 yıl geçiyorsun

Zamanı durduramazsın.
Toplam Hit: 1050 Toplam Mesaj: 4