folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akşam Vakti (Deneme 1)

Akşam Vakti (Deneme 1)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    arkadaslar bi zamanlar bi forum sahibiydim ve bi melankoni köşemiz vardı. Oradan aldım bunu. Birşeyler sölerseniz sevinirim. Bu konu burada olurmu bilmiyorum ama yazdım bi kere hehe (:

Akşam olmuş hava kararmış. Hayallerime darbe üstüne darbe vuran yağmurların altında. Kararmış dünyam, gözükmez batan güneş, ne ay nede bulutların arkadasından yıldızlar. Kirli kaldırımlardan asfalta oradanda mazgallardan lahama karışıyor gençliğim... Toprağa hayat veren yağmurlar, beni İstanbul'un ortasında eritip tüketiyor. Hava zehir kokuyor, soluyorum durmadan ve istekli, ölüme meydan okur gibi. Bir gün daha bitiyor 19 yıllık hayatıma verilmiş bir eşantiyon gibi. Gözükmüyor artık buradan sahiplendiğim gençliğim, ait olduğum şehir. Boğuluyorum karanlıklarda, İstanbul'un darboğazında. Ve soruyorum tüm tanıyanlara; Neden beni bu kadar anlaşılmaz kıldınız ?

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Kardeşim süper bişi ya ifade edebilme yeteneği bulsa gerek öyle ya...

Bu hal senimi temsil ediyo bu arada?
    -----------------Bu açıdan bakarsan en son soruyu sorma hakkın doguyor ama başka açılardan hayata baka bilme olanağın oldugu için son sorunu sorma hakkın yok. :))

Selametle..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    hajim cok saol yorum yapılmasını cok istiyordum. (: vala hajı bu benım ama benı bana kimse tanımlayamadı belkide hepimizde bu sorun var ama eksik olan bişeylerin var olduğundan eminim.. biri bana benı sağlam anlatsın o soruyu ben lugatımdan atıcam bea (: tekrar thank arkadasım a.e.o

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    Yetişkinler cevabını alacağı soruyu sorarlar. cem yılmaz abinin sözüdürü bu çoğu durumu açıklar..
    sen kendine sorduğun sorunun cevabını bulmaya çalıştığında bulamıyorsan , yada arada sırada aklına gelen sorular içini sıkıntılara terk ediyorsa kendini kötü hissediyorsan başka düşün ya senin farkında bu olsun mesela kimse seni tanımlayamaz hissetsede benim anlıyacağım dilde ifade edemez böylece sorumun cevabını bulamamış olurum dersin.Bu iyi bişi midri bilmiyorum ama

Ben kimim le bi alakasını olduğunu Doğan cüceloğlu'nun da tabiriyle senin bi savaşçı olduğun ortada :

Kitap şöyle senin kendine sormaya en çekindiğindin soruları gaddarca ve yoğun bi düşünce akımında hızlı olarak sourp cevaplıyor...

burdan bi önsözü okuderim.
    http://www.dogancuceloglu.net/index.php?sayfa=icerik_goster&id=20

Abi hayret ediyorum kendine bu soruyu soramayan bir sürü insan var süper tüme varmışsın bunu yazabilmiş bi muhatabım olması çok güzel saol

bu arada bunu sık görür oldum ne demek hoca bu a.e.o.

Tavsiye kitabımada bi göz geçir belkide okumuşsundur bilemiyorum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    a.e.o (Allah a emanet ol ) gerçekten hajı o kitabı almam lazım.. içimde ole bi kısır dongu varki cümle aleme anlatamam. Gerçi o kısır döngüyü yıkmaya calıstım daha beter oldumm .. sorular sorunları getirebiliyor ama bi gerçek var soru sormasını bilmeyenleerle aranı açmıs oluyosun bu da bize bi artı olsun hajım (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tahribat edebiyata merak sardi :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    haji demekki tugrul baba hakliymis içimizdeki edebi insanlar ortaya çıkmaya başladı :D

Toplam Hit: 759 Toplam Mesaj: 7