Aktif Paypal Kullanıcılarını Zora Sokacak Bir Haber
-
Uzun süredir aktif olarak paypal kazanıyordum. hiç hesabıma çekmedim.Sürekli geldiği gibi bnde yurtdışı sitelere, hosting, ürün v.s diğer işlemler için ödeme yaptım.
Artık paypal bakiyenizi kullnarak yurtdışına ödeme yapamayacaksınız.paypal esabınızda ne kadar bakiye olursa olsun kredi kartı kullanmanız gerekecek.
Muhtemelen devletin yada maliyenin vergi kaçırmayı önlemek için yaptıgı girişimlerden biridir.
Benim gibi paypal kullananlara geçmiş olsun.
-
evet, bende bu mağdurlardan biriyim sanal kartlar boşa gitti .
-
eee devletde hakkını istiyor tabe..
alternatiflere bakıyorum iyi sorunsuz bir alternatif bilen varsa yazarsa sevinirim...
-
google checkout bilgisi olan varmi acaba ?
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------
evet, bende bu mağdurlardan biriyim sanal kartlar boşa gitti .
-----------------------------ben hala sanal kart ve paypal(özellikle çin sitelerinden paypal ile alıyorum) ile alışveriş yapabiliyorum?Sorunu tam olarak anlayamadım.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Uzun süredir aktif olarak paypal kazanıyordum. hiç hesabıma çekmedim.Sürekli geldiği gibi bnde yurtdışı sitelere, hosting, ürün v.s diğer işlemler için ödeme yaptım.
Artık paypal bakiyenizi kullnarak yurtdışına ödeme yapamayacaksınız.paypal esabınızda ne kadar bakiye olursa olsun kredi kartı kullanmanız gerekecek.
Muhtemelen devletin yada maliyenin vergi kaçırmayı önlemek için yaptıgı girişimlerden biridir.
Benim gibi paypal kullananlara geçmiş olsun.
-----------------------------yurtdışındaymış gibi vpnle hesap açıp oraya aktarıp onla alışveriş yapmak mümkün olabilir mi?
-
hey allahım ya..
-
Yeni birşey değil...