folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Alafranga Bahane, PARA Şahane!

Alafranga Bahane, PARA Şahane!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
     Arkadaşlar bunları izlemeyelim artık uyanalım lütfen bir memur 6 yılda zor aldığı parayı bunlar 1 haftada alıyor. hiçbir hizmet yaptıklarıda yok çene patlatmaktan

Alafranga bahane, PARA şahane!
    15 Aralık 2007 Cumartesi 08:41
    Yeni yarışmada Hülya Avşar jüri olacak. Alacağı para yine dudak uçuklatıyor.

TELEVİZYON ekranlarındaki Popstar furyasına yeni bir yarışma daha ekleniyor. Star’da yayınlanan Popstar Alaturka’ya rakip olarak hazırlanan programın adı, Popstar Alafranga...

Fox’ta yayınlanacak programın jüri üyeleri ise sanat dünyasının üç ünlü ismi Kayahan, Hülya Avşar ve Mustafa Sandal. Pazar geceleri ekrana gelecek olan programda jüri üyelerinin BÖLÜM BAŞI alacağı rakamlar şöyle:

Kayahan 50 bin YTL, Hülya Avşar 40 bin YTL, Mustafa Sandal 35 bin YTL. Popstar Alaturka jürisinde ise Bülent Ersoy 55 bin YTL, Orhan Gencebay 40 bin YTL, Ebru Gündeş 30 bin YTL, Armağan Çağlayan ise 20 bin YTL alıyor.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    bir de şöyle düşünün fatih terimden bile fazla maaş alıyorlar.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    en iyisinin a.q ayrıca bizim tahribatta bunları izleyen fazla yoktur heralde en azından öle düşünüyorum

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tarikatımızda bu soytarıları izleyecek kimse yoktur sanırım...

hepsinin amk! aldıkları para ya bak...adam yerine koymayacagım kişiler hepsi...halkın gözünde beş para etmeyecek adamlar orda oturuyolar aldıkları paraya bak...hepsinin amk!

biri çıkıpda küfür etme falan demesin...orda şıllıklarla götoşlar toplanıyolar 2-3 saat'DE 50bin ytl alıyorlar yazıklar olsun amk! böle işin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    görüntü kirliliğinden başka bişey değil

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Topunun amk.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 1969 Toplam Mesaj: 6