Alan Adı Hakkında Sorunum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

Merhaba mürid kardeşlerim örn : sivasbelediyesi.com web sitem var ve ben bunu haber sitesi olarak kullanıyorum benim hakkımda belediye bir yaptırımda bulunabilirmi ? bilgisi olan birileri yardımcı olabilirmi acaba.

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

yokmu bilgisi olan bir mürid ?

alektamovikmovik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Yasal bilemiyorum fakat belediyenin canını sıkan bir içerik yayınlandığında başınız ağrıyabilir. Örneğin belediyeyle ilgili asparagaz bir haber veya belediyeye hakaret içeren bir kullanıcı yorumu hakkınızda dava açılmasına neden olabilir. En azından araştırmaya konu olur ki zamanınıza yazık.

İlgili madde: http://tr.wikipedia.org/wiki/Türk_Ceza_Kanunu_301._maddesi

Ayrıca alan adından ötürü haksız kazanç sağladığınız gibi bir kanı oluşabilir. sivasbeldehaber.com gibi bir alan adı daha uygun olur.

Olaylara karışmayın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

aynen belediye adını lekeleyecek,belediye üzerinden çıkar sağlayacak,kişisel bilgileri tehlikeye sokacak bir site yapmadığın sürece  belediye herhangi bir hak iddaa edemez ve herhangi bir şikayette olumlu sonuç olamaz 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

belediyeye karşı en ufak bir yanlışımız yok haber sitesi olarak kullanıyoruz zaten ımm ve genel haberler sonuçta domain benim adıma şu ilgili kanunu bi okuyayım saolun başka bilgisi olan müridler paylaşırsa sevinirim.

alektamovikmovik
Toplam Hit: 773 Toplam Mesaj: 5