Alan Adı Reglemekle İlgili Bir Soru?
-
Arkadaşlar bu site işlerinle pek haşırneşir değilim. O yüzden birşey danışmak istiyorum.
Almak istediğim bir alan adı var. www.örnekörnek.com diye..yani .com uzantılı. whois den baktım 2-3 gün sonra zamanı dolacak şansıma...Şu an kullanılmıyo o site..en son geçen sene bi hareket olmuş.
Asıl sorum bu alan adını boşa çıktığı anda nasıl alıcam? Ya da aynısının .net i boşta onu nasıl alıcam? (dediğim gibi hiç anlamıyorum bu işten)
Biraz bakındım 8,95 Dolar mış galiba. Siteden birileri bu hizmeti veriyosa ondan alıyım yabancıya gitmesin.
Yardımlarınızı bekliyorum
-
backorder yapabilirsin. isini sansa birakmak istemiyosan.
ekleme http://www.godaddy.com/
-
düşme tarihinden itibaren 45 gün sonra alınabiliyor diye biliyorum. eğer boştaysa isimtescil, ihs, godaddy gibi tescil firmalarından kayıt ettirebilirsin.
-
ne kadara olur o backorder? birde nasıl yapılır?
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------ne kadara olur o backorder? birde nasıl yapılır?
-----------------------------godaddy.com a git orda almak istedigin alan adini yaz arat.
sonra asagidaki resimde gordugun gibi goreceksin backorder diye. 20.99$

-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------ne kadara olur o backorder? birde nasıl yapılır?
-----------------------------godaddy.com a git orda almak istedigin alan adini yaz arat.
sonra asagidaki resimde gordugun gibi goreceksin backorder diye. 20.99$

-----------------------------sağolasın..premium yazıyo altında...premium üye imiş sanırım alan backorder olayı yok...ilgin için çok teşekkürler
-
konuyu uplamam lazım...arkadaşlar bi arkadaşın pm leri sayesinde kendimi yanlış anlattığımı farkettim..
almak istediğim adres ornekornek.com değil. onu örnek olsun diye yazdım..
almak istediğim adresin bugün son günü yarın boşa çıkacak...hangi siteden alıyım ucuza ve güvenli şekilde?
biraz yol gösterebilir misiniz?
-
düştügü gün alamazsın o domain çeşitli sürelerden geçicek tam olarak düşme süresi. expiration date tarihinden sonra ortalama 2 ay içinde düşer
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------düştügü gün alamazsın o domain çeşitli sürelerden geçicek tam olarak düşme süresi. expiration date tarihinden sonra ortalama 2 ay içinde düşer
-----------------------------Şu açıklamayı her görüşümde içim bi cız ediyo eskiden bu aynen bu tip bi açıklamayla yıkılmıştım :D
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------düştügü gün alamazsın o domain çeşitli sürelerden geçicek tam olarak düşme süresi. expiration date tarihinden sonra ortalama 2 ay içinde düşer
-----------------------------Şu açıklamayı her görüşümde içim bi cız ediyo eskiden bu aynen bu tip bi açıklamayla yıkılmıştım :D
-----------------------------bilgilendirme için teşekkürler..her hafta bakıcam artık 2 ay boyunca alınmış mı diye=) .net uzantısı boşta ama ben .com istiyorum daha kolay akılda kalması için