folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alan Kalkması Olayı

Alan Kalkması Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

hocalar bu alan kalktı noldu şimdi meseleyi anlamadım.

dil dekiler napcak matematik mi okuyacak yada sözelcilerde fizikmi görecek anlatsanız bi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

dünya diyede bir yer varmış içinde insanlar yaşıyormuş.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

dünya diyede bir yer varmış içinde insanlar yaşıyormuş.

-----------------------------

marslı birinden inciler :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    APOKONTEK'İN YORUMUDUR KENDİSİ ŞU ANDA KENDİSİ YAZAMIYACAK DURUMDA :) YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER "Artık avrupa tarzı oldu hersey...adamlar bıze ab ye gırmenız ıcın bıze benzemenız lazım dedı...Bızde artık basladık benzemeye veya gelısmeye.Artık nasıl anlıyorsanız...Bu degısıme egıtım alanından basladık. Sımdı alan kavramı kalktı,artık yurtdısındakı ogrencıler nasıl derse gırıyorsa,bızım ogrencılerımızde o sekılde derslere gırecekler... Mesela ben Sayısal ogrencısıyım,bana gereklı dersler hangılerı? "Matematık,Turkce,Geometri,Fızık,Kımya,Biyoloji...." Ben artık bu derslere gırıcem...Eskı sıstem gıbı sınavda cıkmıcak olan bırcok derse gırerek zaman kaybım olmıcak.. Mesela gecen sene Sayısal ogrencılerı cografya dersıne gırıyordu...Bı anlamı yok bunun,cunku adam cografyadan,sosyaldan sorumlu deıl... Anlıyacagın herkes bundan sonra ıstedıgı derse gırıcek,Zorunlu dıye bısey olmıcak...Gerekn derslerı alıcaksın,ısıne yaramayanları ıse almıcaksın. Bence bu sıstem cok daha faydalı olucak,yaptıkları en ıyı yenılıklerden basta gelenlerden bı tanesı bu Egıtımde."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ya hocam sistem çok güzel mesela nedir ünvde gideceğin bölüm girmek için mat fizik biyoloji istiyo misal, sen lisede diyecenki lan ben diğer dersleri boşuna görmiim bunları goriim ona gore gidim kafam rahat olsun bu kafana göre istediğin dersleri seçiyorsun ve onları görüyorsun diğer seçmeli dersleri görmüyorsun..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Artık avrupa tarzı oldu hersey...adamlar bıze ab ye gırmenız ıcın bıze benzemenız lazım dedı...Bızde artık basladık benzemeye veya gelısmeye.Artık nasıl anlıyorsanız...Bu degısıme egıtım alanından basladık.

Sımdı alan kavramı kalktı,artık yurtdısındakı ogrencıler nasıl derse gırıyorsa,bızım ogrencılerımızde o sekılde derslere gırecekler...

Mesela ben Sayısal ogrencısıyım,bana gereklı dersler hangılerı?

"Matematık,Turkce,Geometri,Fızık,Kımya,Biyoloji...."

Ben artık bu derslere gırıcem...Eskı sıstem gıbı sınavda cıkmıcak olan bırcok derse gırerek zaman kaybım olmıcak..

Mesela gecen sene Sayısal ogrencılerı cografya dersıne gırıyordu...Bı anlamı yok bunun,cunku adam cografyadan,sosyaldan sorumlu deıl...

Anlıyacagın herkes bundan sonra ıstedıgı derse gırıcek,Zorunlu dıye bısey olmıcak...Gerekn derslerı alıcaksın,ısıne yaramayanları ıse almıcaksın.

Egitim Alanında ,Bence bu sıstem cok daha faydalı olucak,yaptıkları en ıyı yenılıklerden basta gelenlerden bı tanesı bu..

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

sistemi çıkarana sorsan beklemediği bi yerde ve zamanda kem küm eder :D

boşver dağınık kalsın

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 1445 Toplam Mesaj: 7