Alanyada Olan Müridler ?
-
Arkadaslar tatile alanyaya geldik bi kaç gün daha burdayız,,, barlar sokağına felan takılıyoruz diskolarda ordaymış zaten, ama İngilizcemiz olmadığından ortam yapamıyoruz :)yapsak bile kısa sürüyo :D
Hem bizi iyice gezdirecek oraları iyi bilen hemde turistlerle iletişimizi sağlayacak birine ihtiyacımız var :)
bu vesile ilede görüşmüş tanışmış oluruz...
-
ben orada değilim ama orayı iyi biliyorum bir kaç ay kaldım orada sana tavsiyem kaleye çık ilk önce en tepesine kadar kadar çık arka tarafına geç
manzarayı gördüğünde dilin uçukluyacak,sonra oradan in o kaleyle alanya arasında bir kayalık var kayalığın arka tarafına geç plaj var orada o plajın tenis kortlarının
park falan var oralarda takıl bi ton turist düşürürsün hem görmüş olursun orada bi mağra var o maraya git gez..
Sonra oradaki bi yerli halktan birisine sor burada muz bahçeleri varmış de o muzbahçelerinin en tepesinde mangal yapmak için yer var oraya çıkmak istiyorum de
oradaki gördüğün manzarayı aldığın keyfi o bölgede sana hiç birşey vermez giderken dikkat et arı sokmasın:)
Sonra oradan in aşşaya hacım git birisine sor yine baraj varmış burada de ben baraja gitmek istiyorum bana tarif edermisiniz de,ediceklerdir illaki o baraj yolunun
orası süper bir yer ırmak akıyor ırmağın ortasında hasırlı şark köşeleri var hem kahveni iç yemeğini ye ayakların suyun içindeyken:)
Baraja kadar çık sonra in aşşaya mamutlar var birazda orada dolaj geniş bi plajı var orasu full rustur başka millet bulamazsın zor.
Sonra geldinmi yine pansiyona yada otele akşama kadar dinlen akşamda bistro belmana git en güzel clubudür oranın orası sonra iki tane daha clup var barlar sokağında biri üç katlı biriside tam karşısında güzel bi yer iki katlı,damsız almazlarsa kayseriliyim de:)
Orada olmuş olsaydım güzellik yapardım size her türlü ne içmek istiyorsanız yada ne yapmak istiyorsanız:)
Son bir tavsiye size kulağınıza küphe olsun sakına sakın götünüze güvenip kavga etmeye çalışmayın yada üstünüzde emanet yada cigara falanla gezmeyin..
Gece saat 3`ten sonra barlar sokağında bi köşede takılın elinizde birayla sarhoş hatun çok düşer illaki bi tane hatun düşürürsünüz dile gerek yok vucut dilini kullan:)
-
ben alanyadayım çalışıyorum yaz dönemi için de mürid kardeşimiz herşeyi açıklamış zaten gerekli olan :D
-
Robin Hood & Latino Club
buralara uğramadan gelme.
-
Robin hood güzel hocam gerçekten çok hatun düşürüyordum orada bide onun karşısında bi yer vardı nereydi orası sambacımıydı öyle palmiye ağaçları
falan var hep üstünde orası elit bi yer,kapıdakiler almıyorlardı beni içeriye her gün gide gide bıkkınlık getirdim adamlar almaya başladılar sonradan.
Bi kaç kız ayarladım oradan takıldık falan sonra üst kattan milletin kafasına lemlebi atıyorum diye papaz oldum:D
-
Kayseriye geldim sonunda... bu tatil iyi geldi hem oraları tanıdım ne nedir ne ne değildir öğrendim yani bi daha gittiğimde hiç bişeyde zorluk çekmem. Evet seneye bi daha gideceğim.
Belman güzel bi yer önündeki havuzda onlarca abaza sarhoş kız avına çıksada güzel yani :) ilk 3 gün damsız almadılar sonra bi kız buldum beni içeriye sok sonra ne bokun varsa ye dedim kızda içeriye sokup geri çıktı :) içeride tkıldım biraz masama 3 tane hatun geldi ayrı ayrı ama ingilizcem çok az dediğimde gittiler. dmek zorundaydım dediklerinden bi bok anlamıyordum çünkü :9
baska bi hatuna vucut dilini kullandım orta parmağını gösterdi :D
son 3 gün Bilirsiniz belki carisma bar var orda takıldım kanka olduk eleman bi iyilik yaptı tişört verdi. o tişörtle 3 gün herseyi yarı fiyatına aldım her yere damsız girdim ve baya bi çevre yaptım. Ortam güzeldi ama bizim abazalar herseyi bok etmiş orda. sokakta tek yada kızlarla yürüyen bayan görmesinler yeterki. yani artık bi kıza diskoya gidelimmi dedim audotoryum du galiba ismi, ben türklerle hiç bi yere gitmem dedi.
ben biramı alıp köşeye geçtim ve izledim etrafı,,, o sırada herkesin peşinde koştuğu kızlardan bir kaçı yanıma gelip sohbet kurmak istedi ama yabancı dil bilmediğimden üzgün oldugumu söyleyip gönderdim.
Özetle Alanya çok güzel bi yer ama herkes bozulduğundan yakınıyor.
ve bir daha ki gidişime kadar ingilizceyi öğreneceğime söz verdim :)