Alanyaya Tatile Gidicem Lütfen Yardım...
-
Arkadaşlar bu pazar Antalya/alanyaya tek başıma tatile gitmeye düşünüyorum..
Alanya/Mahmutlarda bir otelde kalmak istiorum ama burdaki Seyahet acentaları tek kişi olunca yardım etmiolar.. Hemde çok pahalı fyat biçiolar..
Alanya,Mahmutlar daki otellerle ilgili bilgisi olan birisi varsa yardım edebilirmi.. Bildiği düzgün bir yer olan...
Günlüğü en fazla 60milyon verebilirim Tam pansiyona..
Şimdiden teşekkür ederim.. -
Alanyadayım..Mahmutlar pek bi sakindir..Merkez kalenin hemen altıdır..Oteller hakkında fiat bakımından bi bilgim yok ama eğer yarın bilgi edinebilirsem haber veririm.. msn için pm atarsın..
-
Teşekkür ederim şimdiden.. Pm attım..
-
KARDEŞ ALANYA YA GELECEKSEN MAHMUTLARA GELMENİ TAVSİYE ETMEM OBA DA GÜZEL APART OTELLER VAR GÜNLÜK 40-50 ARASINA İNTERNETTEN GİRİP BULABİLRSİN. MAHMUTLAR DA MERKEZE BİRAZ UZAK ARABA LAZIM YANİ ONUN İÇİN ALANYANIN İÇİNDE YOKTUR AMA OBADA VARDIR KESİN HEM MERKEZE DE YAKIN
-
Bence Hic bilgi felan edinmene gerek yok eger oradan acentelerle görüsmeye gidersen itelerler bence kendin git oradan kirala bir pansiyon daha hesapli olur bence ben hersene giderim assa yukari alanya'ya
-
qalpsiz bunu yazdı:
-----------------------------
Bence Hic bilgi felan edinmene gerek yok eger oradan acentelerle görüsmeye gidersen itelerler bence kendin git oradan kirala bir pansiyon daha hesapli olur bence ben hersene giderim assa yukari alanya'ya
-----------------------------Ya Acentelarla kesin gitmicem ama 3yıldızlı otel nasıl ayarlıyabilirim?
Pansiyonda da kalırım ama 12saat yol gidicem ister istemez insan tedirgin oluo kesin bişi olmadan :( -
Ben sana bir abim var orada yasiyan mahmutlarda telefonunu veriyim Benim selamimi söyle yardimci olabilirse iyi ismi İbrahim 0505 2828798 Konyadan Erkan'ın selami var dersen bilir Adil karaagacdan diye hatirlar o bilir O yardimci olabilir diye düsünüyorum...YArdimci oLamazsa İnternetten Bir bak derim Kolay GeLsin
-
qalpsiz bunu yazdı:
-----------------------------Ben sana bir abim var orada yasiyan mahmutlarda telefonunu veriyim Benim selamimi söyle yardimci olabilirse iyi ismi İbrahim 0505 2828798 Konyadan Erkan'ın selami var dersen bilir Adil karaagacdan diye hatirlar o bilir O yardimci olabilir diye düsünüyorum...YArdimci oLamazsa İnternetten Bir bak derim Kolay GeLsin
-----------------------------İnternettende bakıorum...
Öğleden sonra ararım o zaman şimdi saat biraz erken.. Aradığımda sana dönerim..
Çok Teşekkür ederm... -
Sufi bunu yazdı:
-----------------------------
Alanyadayım..Mahmutlar pek bi sakindir..Merkez kalenin hemen altıdır..Oteller hakkında fiat bakımından bi bilgim yok ama eğer yarın bilgi edinebilirsem haber veririm.. msn için pm atarsın..
-----------------------------Bi bilgi edinebildin mi arkadaşım :( Msnde göremedim sorayım dedim..
Bu konuda bilgisi olabilecek veya yardım edebilecek birileri olursa çok sevinirim..