Albüm İndirdiğiniz Site?
-
Arkadaşlar yeni çıkan albümleri nereden indiriyorsunuz. Ben gelende depodepo.fr yi kullanıyorum
-
türkçe müzik aramaktan ve indirmekten nefret ederim saçma sapan reklamlar üyelik isteyen dangozlar ve üye olduktan sonra linklerin kırık cıkması gibi iğrenç durumlardan ötürü türkçe müzik dinlemiyorum :D
hem türkmüziğine destek vermiş oluyorum phazemp3.com dan klasik müzük indirip dinliyorum ama hocam senin siteyede bakam güzelse artık türkçede dinleyebilitem var...
-
zevklimp3 iyidir.
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------
türkçe müzik aramaktan ve indirmekten nefret ederim saçma sapan reklamlar üyelik isteyen dangozlar ve üye olduktan sonra linklerin kırık cıkması gibi iğrenç durumlardan ötürü türkçe müzik dinlemiyorum :D
hem türkmüziğine destek vermiş oluyorum phazemp3.com dan klasik müzük indirip dinliyorum ama hocam senin siteyede bakam güzelse artık türkçede dinleyebilitem var...
depodepo.frde kırık çıkmıyor hocam ama kefillik gerekiyor sanırım üye olurken. diğer bazı siteler için benhatirla.neti kullanabilirsin :) -
Peki rock müzik türünde albüm indirebileceğim sadece buna yönelik bir site varmı ?
-
Realist bunu yazdı:
Peki rock müzik türünde albüm indirebileceğim sadece buna yönelik bir site varmı ?
hocam depodepo.fr de her türlü varda link nasıl görücen o var sen linki buraya yaz ben girip indirme linkini yazayım buraya :) -
son çıktan tüm albümler türkçe & yabancı sürekli güncel reklam,üyelik vs... uğraşmak YOK!!!!
www.zmuzik.net
-
yeni yerli,yabancı. eski albümler. full albümler ne ararsan var bence mp3 paylaşımda 1 numara.