Alcatel İle İlgili Problemim Var
-
Selamlar mevzu uzun aslında kısa dan anlatayım Alcatel Türkiyenin adresine ulaşmam lazım
aradığımda biz türkiye de değiliz yönlendirme telefonu bu diyor adres paylaşamıyoruz diyor Türkiyede faaliyet gösteriyorsunuz ama diyorum yinede vermiyorlar kvk servise yönlendiriyorlar
ayıplı maldan tüketici hakem heyetine başvuru yapmam lazım firma ismi adresi lazım
-
serkan aradığın bumu?
-
Tüketici hakem heyetine distribütör firmayıda verebilirmisn. Kutu üzerinde yazar genelde.
Onlar alcatel den tahsilini yaparlar
-
engin01288 bunu yazdı
Tüketici hakem heyetine distribütör firmayıda verebilirmisn. Kutu üzerinde yazar genelde.
kvk yın vermem gerekiyormuş bilkom öyle dedi
-
DJ_Alper bunu yazdıengin01288 bunu yazdı
kvk yın vermem gerekiyormuş bilkom öyle dedi
KVK dan satın mı aldın yetkili servis hizmetimi mi?
Eğer servis hizmeti aldıysan red yer. Servisi hakem heyetine veremiyorsunuz.
Bende HTC için vermiştim E-devlet den başvurum ertesi gün oradan aradılar servisi veremezsiniz diye. Onlar dosyayı hemen kapttılar bende yenisi açıp distribütör firmayı verip para iadesi aldım.
-
DJ_Alper bunu yazdı
Selamlar mevzu uzun aslında kısa dan anlatayım Alcatel Türkiyenin adresine ulaşmam lazım
aradığımda biz türkiye de değiliz yönlendirme telefonu bu diyor adres paylaşamıyoruz diyor Türkiyede faaliyet gösteriyorsunuz ama diyorum yinede vermiyorlar kvk servise yönlendiriyorlar
ayıplı maldan tüketici hakem heyetine başvuru yapmam lazım firma ismi adresi lazım
Alcatel tanıtım personeliyle sürekli görüşüyorum.
Konuyu iletirsen çözüm yolu için bilgi almaya çalışayım..