Alcatel İle İlgili Problemim Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Selamlar mevzu uzun aslında kısa dan anlatayım Alcatel Türkiyenin adresine ulaşmam lazım

aradığımda biz türkiye de değiliz yönlendirme telefonu bu diyor adres paylaşamıyoruz diyor Türkiyede faaliyet gösteriyorsunuz ama diyorum yinede vermiyorlar kvk servise yönlendiriyorlar

ayıplı maldan tüketici hakem heyetine başvuru yapmam lazım firma ismi adresi lazım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

serkan aradığın bumu?

Yav he he
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

Tüketici hakem heyetine distribütör firmayıda verebilirmisn.  Kutu üzerinde yazar genelde.

Onlar alcatel den tahsilini yaparlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    engin01288 bunu yazdı

Tüketici hakem heyetine distribütör firmayıda verebilirmisn.  Kutu üzerinde yazar genelde.

kvk yın vermem gerekiyormuş bilkom öyle dedi

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    engin01288 bunu yazdı

kvk yın vermem gerekiyormuş bilkom öyle dedi

KVK dan satın mı aldın yetkili servis hizmetimi mi?

Eğer servis hizmeti aldıysan red yer. Servisi hakem heyetine veremiyorsunuz.

Bende HTC için vermiştim E-devlet den başvurum ertesi gün oradan aradılar servisi veremezsiniz diye. Onlar dosyayı hemen kapttılar bende yenisi açıp distribütör firmayı verip para iadesi aldım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Selamlar mevzu uzun aslında kısa dan anlatayım Alcatel Türkiyenin adresine ulaşmam lazım

aradığımda biz türkiye de değiliz yönlendirme telefonu bu diyor adres paylaşamıyoruz diyor Türkiyede faaliyet gösteriyorsunuz ama diyorum yinede vermiyorlar kvk servise yönlendiriyorlar

ayıplı maldan tüketici hakem heyetine başvuru yapmam lazım firma ismi adresi lazım

Alcatel tanıtım personeliyle sürekli görüşüyorum.

Konuyu iletirsen çözüm yolu için bilgi almaya çalışayım..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 897 Toplam Mesaj: 6
alcatel