Aldatildigini Bile Bile Hala Birlikte Olan Kadinlar
-
dedikodu pesinde olan biri diilim benim dahi haberim oldugu halde esleri kesinlikle haberleri vardir aldatildigini (bir kadin hisseder). karilarini aldatan kocalar çok duydum, yaslisi genci, hala birlikteler,...bunu nasil bile bile hala birlikte yasiyorlar ? gidiyorlar baskalarini kucaklarina aliyorlar yatiyorlar, esleri de 1, 2 saat sonra o ayni kollara kucaklarina birlikte yatiyolar !!?? Neden ve buna nasil katlanabiliyorlar ?
-
derdi sana mı düştü bacım afedersin?
acizlik duygusundan kaynaklı olabilir.
kişiden kişiye değişir.
çoluk çocuk wardır ortalıkta ondan olabilir.aldatılıp bunun farkında olana sormak lazım neden katlanıyosun diye.
ayrıca (küfür yasak sen anla) farkedersin bacım
karda yürüyüp izini belli etmeyenler war neyini hissetcen?
-
Bir tek kisinin özel hayatindan bagsedersem tabiki derdi bana düsmez ama,
simdi çolu çocuk diorsun, acizlik...ya ask ?
Ask her seyi affedermi ?
-
ya ailesini çolugunu cocuunu cok sever ondan katlanır
ya esını cok cok sever ondan katlanır
yada kendısıde aldatmaya mahne arıyordur ondan katlanır aklıma baska ıhtımal gelmıyor.
-
aşk hiç bi zikimi affetmez bacım.
affetti görünür belki ama kendi içinde kanatır herşeyi.
ya daha çok şey yazarımda gerek yok boşver herkeşler amele bilsin
-
erkek egemen bir toplumda yasiyoruz, kadinlarin acikca soyluyorum HER KESIMDE ezildigi horlandigi hor goruldugu bir toplumda yasiyoruz.
kadinlarimizin giyim kusamini bile mecliste erkekler tartisiyor, kadinlarimiz soyle giyinsin boyle kapansin, soyle acilsin diye konusanlar erkekler,
milletvekillerimizin cogunlugu erkek, muhtarlar erkek, belediye baskanlari erkek, patronlar erkek
evin reisi erkek.
kadin aldattigi icin kocasini birakamiyor, biraksa toplum ne der ? toplumda dul oldugu icin potansiyel bir "erkeksiz kadin" sendromuna dusermiyim?
erkekler tarafindan dul oldugum icin taciz edilirmiyim, ya cocuklar ? onlar ortada kalir perisan olur dusuncesi bu ve bunun gibi dusunceler yuzunden
kadin aldatilsada susmaktadir.
ama kadin aldatsa ve erkek bunu ogrenirse, kadin ve birlikte oldugu adam mezara, koca iceriye. kocayi da bu duruma iten yine toplum baskisidir.
boynuzlanmis olmak, toplum icinde lekelenmis gibi gormek, namusuna leke surmek vs
kimsenin bu duruma dusmesini istemem, zira o ruh haliyle insanin ne yapacagini kimse bilemez.