Aldı Gitti - İlkay Akkaya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    aldı gitti adında bi şarkı dinledim telefonda ilkkay akkaya sölüyo çok güzel sölüyo amk :)

youtube , google.com gibi sitlerde aradım ama bulamadım elinde olan varsa upload edebilirmi  :) Yasemin Göksü adında birisdi daha sölüyo ama ilkkay akkaya gibi değil yani onu upload etmiyin :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    evt güzel şarkı araştıram biraz ;) ne biçim internetcisin arşivde yok mu :s:d

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

lime wirede var ağlatıcı bir şarkı ölü gibi. hönkür hönkür ağlamak isteyenler diyebilir :)

yasemin göksu aldı gitti yada seyduna türküleri aldı gitti. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

lime wirede var ağlatıcı bir şarkı ölü gibi. hönkür hönkür ağlamak isteyenler diyebilir :)

yasemin göksu aldı gitti yada seyduna türküleri aldı gitti. 

-----------------------------

varsa indir upload et hacı yaw :( bende yok lime :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    saol hacı baska bi arkadasta verdi ama gene bulunsun kaybedersem burdan indiririm :) işte ne varsa hemşeride var 33 mersin rulz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://uploaded.to/?id=t15pto

Bi kez dinledim yarısında değiştirdim ve sildim. bu şarkı dinlenilmez kadın ağlıyor nerdeyse öüüü öüüüüü

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2852 Toplam Mesaj: 7