Aldığım Tablet Hakkında
-
Merhabalar,
Aşağıdaki ürünü hepsiburada'dan indirimle aldım ve hiç tablet deneyimim yok. Birkaç sorum var ona göre iade edeceğim.
Öncelikle 4000 mah bataryası olduğunu iddia ediyor. 8 saate kadar çalışma süresi iddia ediyor, denemek için walking dead son bölümü 3 kere oynattım artı biraz kurcaladım, toplamda yaklaşık 3 saatte kapandı, 4000 mah için bu normal midir?
Batarya yüzde 30'lardayken aniden bitip kapanıyor ve şarja takmazsam açılmıyor. Buradan android yazılımının doğru bilgi vermediğini varsayıyorum. Bunu nasıl düzeltebiliriz?
Ürün bu: http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=62&pid=671
-
hocam ne kadara aldın bilmiyorum ama hani 120 130 tl nin üstündedir büyük ihtimal onun yerine kendine daha güzel şeyler alabilirsin eğer bu senin için çoook çook önemli bir şey değilse.
-
Microsoft artık 9 inç ve altı cihazlara Windows 8 lisansını bedava yaptı. Bildiğiniz bilgisayarda kullanılan Windows 8. Çin'den 200 liraya İntel Atom işlemcili, 2 GB ramli şahane tabletler var. Telefonda Android, tablette ios. Fakirseniz Windows.
Soruna gelecek olursak. Hocam ucuz tabletler genelde böyle. Eğer şarj dediğin gibiyse bir problem var. Daha çok gitmesi lazım.
-
500 liraya kadar önerebileceğiniz tablet varmı acaba.