Alertpay"Dan Para Transferi
-
Arkadaşlar bilindiği üzere bux.todan reklamlara tıklayarak para kazanılıyor benimde orada bir miktar param var alertpay'a para nakli yaptım ama alertpay'dan parayı kullanamıyorum paypala transfer edebilirmiyim veya nasıl kullanabilirim bir yardım eli lütfen ::))
-
alertpay ın kullanıldığı bir alışveriş sitesi bul, bişiler al. direk nakide zor çevirirsin
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bilindiği üzere bux.todan reklamlara tıklayarak para kazanılıyor benimde orada bir miktar param var alertpay'a para nakli yaptım ama alertpay'dan parayı kullanamıyorum paypala transfer edebilirmiyim veya nasıl kullanabilirim bir yardım eli lütfen ::))
-----------------------------parayi nakit olarak istiyorsan ve mebla kücük degilse,Cek gönderirler bankada bozdurursun.
ben öyle yapmistim.
mebla kücükse,baska birisi ile paypal'den degistirmelisin...
-
Mebla 85 dolar ama alertpay'dan nasıl nakledicem (ingilicem sınırlı :D hatta berbattır) nakit olmasada olur paypala gelsin yeter.
-
hacı merak ettim bux.to dan nasıl 85 $ kastın ? kaç tane alt üyen vardı öle :D
-
qra51 bunu yazdı:
Mebla 85 dolar ama alertpay'dan nasıl nakledicem (ingilicem sınırlı :D hatta berbattır) nakit olmasada olur paypala gelsin yeter.
-----------------------------simdi inceledim alertpay hesabimi,alertpay ben görmeyeli cok degisiklik yapmis :D
alertpaye Türkiyede bulunan banka adresini öncelikle kayit etmelisin.1'den 5e kadar tüm adimlari sirayla tamamla ve dogru bilgileri ver.. adres;
https://www.alertpay.com/AddBankAccount.aspx
paypale gelsin yeter diyosunda,alertpay zaten kendi basina paypal gibidir ve paypale ödeme yapmaz...
dedigim sekilde,para direk banka hesabina gelir ;)
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------hacim bux.to'dan 927 dolar bile geliyor :D:D

ama artik gelmiyor,o ayri bi konu..
-
XpertVision bunu yazdı:
---------------------------------
bilmiorum bende yaa :D ne zman bu kadar oldu uzun zamandır girdiğimde o kadar omuştu :D