ALES İçin Soru Bankası ??
-
Çok yabancıyım bu konuya daha önce kullandığınız soru bankalarından hangisi/hangileri gerçekten daha iyidir. Sayısaldan gireceğim ales e
de. Matematikten her hangi bir propblemim yok, türkçe ise unuttuğum bazı dil bilgisi şeyleri olabilir. Konu anlatımlı bir kitap değil de, ales
sorularına yakın soruları hangi kaynak sağlıyor? Ya da kitaba hiç gerek yok ales de eski soruları çözsen yeterli mi dersiniz.
Teşekkürler
-
Hiç çalışmadan 74 almıştım.
Daha sonraki sınava Yargı'nın soru bankasını ve yediiklim'in denemelerini bitirip öyle girdim ve 86.28 aldım.
matr0x tarafından 09/Eki/12 20:49 tarihinde düzenlenmiştir -
şuan internet alemindeki en uygun fiyatla al bu kitabı çöz kazan :) http://www.kitapsec.com/Kitap/2013-Ales-Soru-Bankasi-Tamami-Cozumlu-Yargi-Yayinevi.html daha siparişi bugün verdim bende, birde yargının 15lik deneme fasükülünü aldım yeter gari
-
tamam arkadaşlar bu kaynaklara bir bakayım. sorulara öyle bi göz gezdirdimde zor olan bir kısmı yok. eskisi gibi hızlı çözemeyebilrim tek problem bu olur onu da biraz soru çözerek aşarım diye düşünüyorum. teşekkürler kaynaklar için. varsa farklı kaynak tavsiyeleriniz alabilrim
-
bende tavsiye almak için girdim konuya.
birde arkadaşlar kaçar puan aldınız mesela son sınavdan.
bende hiç hazırlanmadan girmiştim. yüksek puan almak için çalışmak soru çözmek şart gibi
kurslar falanda varda gitmek istemiyorum, bana göre önerilen kitaplardan çalışmak daha iyi gibi şu an için.
-
-
çok kaynak var. biraz araştırdım da herkes bir şeyler demiş. kimi bi kaynağı mükemmel bulurken diğeri çok kötülemiş :) sanırm kaynak çok önemli
değil. sadece hızlıca çözmek lazımmış bunu anladım. hızı geliştirebilecek teknikler üzerinde çalışmak lazım. zamanında kalem oynatmadan çok soru
çözüyordum da çok oldu. bu sınav tamamen hızla alakalıymış yoksa süre olduğu taktirde zaten herkes yapabilirmiş. bir de muhakeme sorularında
verilenleri tablo şeklinde çizip içeriğini doldurmanız işinizi kolaylaştırır diyorlar. takıldığınız soruyu hemen atlayın boşa zaman harcamayın gibi
öneriler de var. millet zamandan dolayı çok sıkışmış anlaşılan :)