Alev Nedir?
-
Alev nedir , maddemidir..NAsıl farklı renklere bürünüyor....?
-
Alev maddenin 4. boyutudur. Plâzmadır. Renklere bürünen ise alev değildir. Sen alevin sıcaklık olarak farklı noktalarını farklı renklerde görürsün. Örneğin mavi kısım sarı kısımdan, sarı kısım ise kırmızıya yakın kısımdan ısıca daha soğuktur.
-
Arkadaşlar Site güzel buraya üye olmaktan gurur bile duydum diyebilirim, fakat sizden ricam lütfen ortada olmayan aslı olmayan konular söylemlemeyelim, bir zamanlar uzun kulaklılar vede kısa kulaklılar vardı, hep savaştılar taki medeniyetleri son buluncaya kadar, Bir Türk dünyaya bedeldir demiyeceksin bence Türk Yenilmez demelisin. çünkü nihayetinde hepimiz insanız, ben böyle benimsedim Mantıklı bulmuyorum bu söylemi kusuruma bakma fikrim bu insanları ırkı yüzünden ne aşşağılarım nede hor görürürüm, Kaşınanlarada hodri meydan deriz dersini veririz, lütfen taş yerinde ağırıdr. bunlar bize bence yakışmıyor arkadaşlar. Burayı siyasi arenaya çevirmekse niyetiniz, Ben üyeliğimi fesh ederim daha iyi. İnsanları seviyorum onlarında beni sevmesini istiyorum, kin düşmanlık mükün mertebe olmazsa daha iyi. hepinize saygılar.
-
Barthez Nazi Sloganı ne demek biliyorsan vede bizi bu canilere benzetiyorsan ayıp ediyorsun biz millet olarak hiçbir zaman cani olmadık sadece, biliyorsun işte bize karışmayan yılan bin yıl yaşasın, karışmaya kalkanlarında sonunu tarih yazıyor, lütfen o resim yakışmıyor güzel kardeşime, bırak onu daha güzel bir çok resimler var kuşan lütfen.
-
guzel karde$im insanin avatarina, imzasina niye kari$iyosun? :)
ki kari$acaksan bile bunun yeri bu ba$lik midir?
Toplam Hit: 2333 Toplam Mesaj: 5