folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Algo-1‘İ Yaz Okulunda Almak İçin Hangi Üniversiteye Gideyim

Algo-1‘İ Yaz Okulunda Almak İçin Hangi Üniversiteye Gideyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Yaşadığım çeşitli sağlık sorunlarından dolayı okula devam edemedim 2 dersim kaldı Algo-1 ve Mat-1 Bizim okulda yaz okulu yok.

Hoca dersin içeriğine göre denklik vereceğini söyledi.

İstanbulda okumak istiyorum. Muhtemelen Kadıköyde kalacağım.

Hangi Üniversiteyi seçmeliyim ?

Yaz okulu ücretleri ne kadar olur ?

Ne kadar sürüyor ?

İstanbul dışında da öneri alabilir miyim ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

not: C ve C++ gördük Marmara kafadan iptal adamlar javada başlamışlar...

Tam esaslarını bilmiyorum bir şekilde bir yerden bu dersleri alacağım benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

para sorunun yoksa özel okulların uzaktan eğitim bölümlerine bir bak. geçmesi kolay olur. ama öncesinde mutlaka danışman hocanla görüş göte gelme.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Sakaryaya sakın gelme sakın ama sakın. Altını çiziyorum sakın gelme. Türkiyenin diğer ucuna git buraya gelme. Yazık olur verdiğin paraya.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Başka öneriler var mı ? Uzaktan eğitime hayatta vermez. Parası ne kadar hiç bilgim yok.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Sakaryaya sakın gelme sakın ama sakın. Altını çiziyorum sakın gelme. Türkiyenin diğer ucuna git buraya gelme. Yazık olur verdiğin paraya.

arkadaşa katılıyorum, ben üstten ders almıştım sakarya'dan.. aman yarabbi o nasıl eğitim. iki ders aldım benim 4 yılıma bedel :) (meslek matematiği ve elektronik devreler)

kocaelinden, gyte den marmara dan alabilirsin.. uzak yer istiyorsan muğla, aydındaki ve küçük üniversitedekiler çok zor değildir. pamukkale de

keza öyle. hocalarla konuşup sadece sınav zamanı gelsem olur mu gibi bir anlaşma yapabilirsen avantajlı olursun.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

arkadaşa katılıyorum, ben üstten ders almıştım sakarya'dan.. aman yarabbi o nasıl eğitim. iki ders aldım benim 4 yılıma bedel :) (meslek matematiği ve elektronik devreler)

kocaelinden, gyte den marmara dan alabilirsin.. uzak yer istiyorsan muğla, aydındaki ve küçük üniversitedekiler çok zor değildir. pamukkale de

keza öyle. hocalarla konuşup sadece sınav zamanı gelsem olur mu gibi bir anlaşma yapabilirsen avantajlı olursun.. 

Sadece sınavlara girmek istiyorum dediğin üniversitelerlede görüşeceğim sağolasın...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

YTÜ ye gel hocam , yata yata çok rahat geçersin

Toplam Hit: 921 Toplam Mesaj: 8