Algo-1‘İ Yaz Okulunda Almak İçin Hangi Üniversiteye Gideyim
-
Yaşadığım çeşitli sağlık sorunlarından dolayı okula devam edemedim 2 dersim kaldı Algo-1 ve Mat-1 Bizim okulda yaz okulu yok.
Hoca dersin içeriğine göre denklik vereceğini söyledi.
İstanbulda okumak istiyorum. Muhtemelen Kadıköyde kalacağım.
Hangi Üniversiteyi seçmeliyim ?
Yaz okulu ücretleri ne kadar olur ?
Ne kadar sürüyor ?
İstanbul dışında da öneri alabilir miyim ?
-
not: C ve C++ gördük Marmara kafadan iptal adamlar javada başlamışlar...
Tam esaslarını bilmiyorum bir şekilde bir yerden bu dersleri alacağım benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum.
-
para sorunun yoksa özel okulların uzaktan eğitim bölümlerine bir bak. geçmesi kolay olur. ama öncesinde mutlaka danışman hocanla görüş göte gelme.
-
Sakaryaya sakın gelme sakın ama sakın. Altını çiziyorum sakın gelme. Türkiyenin diğer ucuna git buraya gelme. Yazık olur verdiğin paraya.
-
Başka öneriler var mı ? Uzaktan eğitime hayatta vermez. Parası ne kadar hiç bilgim yok.
-
interfector bunu yazdı
Sakaryaya sakın gelme sakın ama sakın. Altını çiziyorum sakın gelme. Türkiyenin diğer ucuna git buraya gelme. Yazık olur verdiğin paraya.
arkadaşa katılıyorum, ben üstten ders almıştım sakarya'dan.. aman yarabbi o nasıl eğitim. iki ders aldım benim 4 yılıma bedel :) (meslek matematiği ve elektronik devreler)
kocaelinden, gyte den marmara dan alabilirsin.. uzak yer istiyorsan muğla, aydındaki ve küçük üniversitedekiler çok zor değildir. pamukkale de
keza öyle. hocalarla konuşup sadece sınav zamanı gelsem olur mu gibi bir anlaşma yapabilirsen avantajlı olursun..
-
unbalanced bunu yazdıinterfector bunu yazdı
arkadaşa katılıyorum, ben üstten ders almıştım sakarya'dan.. aman yarabbi o nasıl eğitim. iki ders aldım benim 4 yılıma bedel :) (meslek matematiği ve elektronik devreler)
kocaelinden, gyte den marmara dan alabilirsin.. uzak yer istiyorsan muğla, aydındaki ve küçük üniversitedekiler çok zor değildir. pamukkale de
keza öyle. hocalarla konuşup sadece sınav zamanı gelsem olur mu gibi bir anlaşma yapabilirsen avantajlı olursun..
Sadece sınavlara girmek istiyorum dediğin üniversitelerlede görüşeceğim sağolasın...
-
YTÜ ye gel hocam , yata yata çok rahat geçersin