Ali Bana Sulanma! :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

Almanya'da "Ali bana sulanma"kampanyası!

"Kendi kadınları kapalı, bizimkilere sulanıyorlar" Vedat Ali Aydın'ın haberi..

30.12.2007 22:43

Almanya’da aşırı sağcı bir siyasi parti, Türk erkeklerin Alman sarışınları taciz ettiği gerekçesiyle sarışınları koruma kampanyası düzenledi... Partinin milletvekili adayı, “Kendi kadınları kapalı bizimkilere sulanıyorlar” yorumunu yaptı.

Almanya’nın aşırı sağcı partisi Republikaner (Cumhuriyetçi Parti)’nin gençlik kolları tarafından organize edilen seçim kampanyasında, Alman sarışın kızlarının özellikle Türk ve Arap erkekler tarafından taciz edildiği belirtilerek, “Ali bana sulanma!” kampanyası başlatıldı. Sarışın bir kadının fotoğrafının üzerine “Macht mir nicht an Ali” (bana sulanma) yazılı afişler kullanan parti, Alman sarışınların Türk erkeklerinin tehdidinde olduğunu savundu!

SARIŞINLARIMIZIN PEŞİNDE

Partinin resmi yayın organı olan ‘’Zeit für Protest’’ (Protesto Zamanı) adlı gazetenin son sayısında, bu afişin ve kampanyanın nedeni de anlatılıyor. Gazeteye göre, Almanya’da sarışın Alman genç kızlar son zamanlarda Türk ve Arap kökenli Müslüman erkeklerinin yoğun tacizine maruz kaldı. Habere göre, Türk ve Araplar, caddede, diskoda gördükleri hemen her yerde Alman sarışınlarına sulanıyorlar. Sarışınların tehlike altında olduğunu belirten haberde, “bu kampanya ile tacize uğrayan sarışınlara yardım edilmek amacında olunduğu” ifade edildi.

KENDİLERİNİNKİ KAPALI

Cumhuriyetçi partinin Frankfurt Milletvekili adayı Matthias Otmar (37), gazeteye yaptığı açıklamada ise şu yorumu yaptı:
    “Kadınlarının büyük bir çoğunluğunu dört duvar arasına hapseden, peçe, türban ya da kara çarşaf ile saklayan ve yanında erkek olmadan sokağa çıkarmanyalar, hiç utanmadan Alman kadınlarının kızlarının peşine düşüyorlar. Bu davranışlara hoşgörü gösterilemez ve kabul edilemez.”
    Afişte ise, “Kendimi hoşgörüsüz kadın düşmanı İslam dinine karşı koruyorum, Almanya’da zorla evliliğe ve namus cinayetine yer yok. İmza: Sizin Sophie...” yazıyor.

RESİMALTI
    Sarışın bir Alman kızının kullanıldığı afişte, “Ali bana sulanma!” sloganı yer aldı. Afişin en altında ise Cumhuriyetçi gençliğin ibaresi var.

İŞTE TÜRK KENDİNİ HERYERDE BELLİ EDİO :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gubarigam
    Gubarigam's avatar
    Erkek

ali yıılardır cakıyordu da

şimdi ne oldu da caydı bu gacılar?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Ulen ne hallere düştük, namusumuzla, mertliğimizle anılırken geldiğimiz noktaya bak, türban yorumundada haksız sayılmazlar hani, tabularla, hurafelerle nereye kadar?..

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Erkek

Banu Avar almanyada soruyor Türkiye'de Kürtçe serbest olsun diorsunuz ama Türk öğrencilerin burada konuşması yasak çelişmiyor mu?

Alman şerefsizin cevabı siz üstün ırkı sorgulayacak güçte misiniz?

En boktan olay bu yalanları söyleyenlerle oturan kalkan cumhurbaşkanı başbakanımız var...

Herkes hoş bir seda duymak ister...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    parvati
    parvati's avatar
    Dişi

kafkafkaf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ulen ne hallere düştük, namusumuzla, mertliğimizle anılırken geldiğimiz noktaya bak, türban yorumundada haksız sayılmazlar hani, tabularla, hurafelerle nereye kadar?..

bahsettiğin mertliği ve namusu biz, türk kadınının başından çıkarmamak için canını feda ettiği başörtüsüne borçluyuz..... namus kavramı imandandır  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    parvati bunu yazdı:

kafkafkaf bunu yazdı:

bahsettiğin mertliği ve namusu biz, türk kadınının başından çıkarmamak için canını feda ettiği başörtüsüne borçluyuz..... namus kavramı imandandır

O zaman sana göre başörtüsü mertliğin ve namusun simgesiyse, başörtüsüz kadında namus ve mertlik yok demektir.Boyunuzdan küçük ve mantıklı konuşun.Şekilci olmayın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    parvati bunu yazdı:

kafkafkaf bunu yazdı:

Bizi bozan islami değerler olmuştur, Orta asyada Gök tanrının kutlu oğullarıyken, islamiyetten sonra alelade bir mümin olduk, çoğu ahlak dışı terimler dilimize arapça, farsça ve hintçeden girmiştir. Sizin gibi başörtüsünü peçeyi namus sananlar önce tarihini, kültürünü bilmeli... Ben islamiyeti, arap kültürünü kendi kültürüm olarak kabul etmiyorum!

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vampire
    vampire's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:
    parvati bunu yazdı:

kafkafkaf bunu yazdı:

Bizi bozan islami değerler olmuştur, Orta asyada Gök tanrının kutlu oğullarıyken, islamiyetten sonra alelade bir mümin olduk, çoğu ahlak dışı terimler dilimize arapça, farsça ve hintçeden girmiştir. Sizin gibi başörtüsünü peçeyi namus sananlar önce tarihini, kültürünü bilmeli... Ben islamiyeti, arap kültürünü kendi kültürüm olarak kabul etmiyorum!

ilginç bir yaklaşımın var ancak atladığın ve kendince doğru sandığın bir çok yanlışın var tabiki senin mesajına şu açıdan bakmak gerekiyor din'e yada yaratılışa inanıyormusun inanmıyormusun neyse düşüncene her zaman saygılıyım bunun dışında avrupa denilen çağ dışı yaşama alanında bizi takdir etmeleri kesinlikle bize bir katkı sağlamayacağı gibi takdir etmeyip eleştirmeleride çok önemli değil . bunun dışında mertçe konuşacak olursak sanki biz yurt dışında olsak farklı bir şeyler yapacaktık bunuda kimse yemez hepimizin içinde olanlar belli ve bunları kontrol etmek gibi bir mekanizma meydana getirmiyoruz eee elin cahil avrupalısıda bizi eleştiriyor ama ne gariptirki tarihte bilim adamlarını asanlar yılda 2-3 kere yıkkanan ve bu temizlik sırasında aynı suda önce ailenin erkeği sonra erkek çocuk sonra kız çocuk ve sonrada evin kadını yıkanıyordu işte bu toplum bize kalkıp kadına değer nasıl verilir dersi veriyor ilginç ve acıklı bir durum eee biz milletçe yüzümüzü nereye döndüğümüzü bilmeyince elin cahilleride bizleri eleştirip bizim üzerimizden prim kazanmayı amaç edinmesi normal ben şahsen garipsemedim  

Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 8