folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Alibaba'dan Alışveriş Paypal Kullanımı

Alibaba'dan Alışveriş Paypal Kullanımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar AliBabaexpressden bir gömlek sipariş etmek istiyorum bedeli 23 24 dolar gibi bir şey,ancak alibabadan hiç alışveriş yapmadım Dealextreme'de ne güzel PayPal ile temin ediyorduk,ebay'da aynen öyle ama bunlarda paypal yok paypal ile almanın bir yolu var mı satıcıyla iletişime geçsek veyahut sizin bildiğiniz bir yol ? Siteye direkt olarak banka kartını vermekte istemiyorum sanal kartta yok.Ne yapmamız gerek ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Ben çok kez aliexpressten alışveriş yaptım banka kartıyla. Henüz bi sorun yaşamadım.

Linki at bi bakayım nasıl bi gömlekmiş merak ettim

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Merhabalar AliBabaexpressden bir gömlek sipariş etmek istiyorum bedeli 23 24 dolar gibi bir şey,ancak alibabadan hiç alışveriş yapmadım Dealextreme'de ne güzel PayPal ile temin ediyorduk,ebay'da aynen öyle ama bunlarda paypal yok paypal ile almanın bir yolu var mı satıcıyla iletişime geçsek veyahut sizin bildiğiniz bir yol ? Siteye direkt olarak banka kartını vermekte istemiyorum sanal kartta yok.Ne yapmamız gerek ?

Hocam internet bankaciliginda sanal kart oluşturmak 30sn sürüyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı

Ben çok kez aliexpressten alışveriş yaptım banka kartıyla. Henüz bi sorun yaşamadım.

Hocam bende banka kartıyla sipariş veriyorum bilgileri giriyorum banka kartının butona tıklıyorum hata veriyor. Acaba dolarla alıyoruz ama hesapta tl var ondan felan mı oluyor bi ayarı var mı bilgin felan?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hocam saticinin yorumlarina bakman yeterli.

kargoyu incele tracking numberli oldugundan emin ol.

onun haricinde bir sikinti olacagini sanmiyorum.

paypal olmuyor ama ben direk kartla alisveris yaptim defalarca bir sikinti olmadi.

husnuweb tarafından 29/Eki/14 00:28 tarihinde düzenlenmiştir

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Aytekinet bunu yazdı
    The-ExTaCy bunu yazdı

Hocam bende banka kartıyla sipariş veriyorum bilgileri giriyorum banka kartının butona tıklıyorum hata veriyor. Acaba dolarla alıyoruz ama hesapta tl var ondan felan mı oluyor bi ayarı var mı bilgin felan?

Ben de 2 tane kart var. 1inde hata veriyo diğeriyle alıyorum.  O kartın internete açık olmamasıyla ilgili olabilir. Bankayı arayıp bi sor.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı
    Aytekinet bunu yazdı
    The-ExTaCy bunu yazdı

Ben de 2 tane kart var. 1inde hata veriyo diğeriyle alıyorum.  O kartın internete açık olmamasıyla ilgili olabilir. Bankayı arayıp bi sor.

kabul edilen kart banka karti mi?

sadece kredi kartlarini kabul ediyor olabilir belki de bilemedim.

He is finding himself.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı
    Aytekinet bunu yazdı
    The-ExTaCy bunu yazdı

Kart aktif kullandığım bir kart hocam interneti vs. her şeyi açık başka bi üründe deneyim bakalım.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

BANKA KARTI olduğu için sanal kart yok diye biliyorum.Banka kartı olmuyor mu ya bu alibabaexpresste

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 886 Toplam Mesaj: 9