Alibaba'dan Alışveriş Paypal Kullanımı
-
Merhabalar AliBabaexpressden bir gömlek sipariş etmek istiyorum bedeli 23 24 dolar gibi bir şey,ancak alibabadan hiç alışveriş yapmadım Dealextreme'de ne güzel PayPal ile temin ediyorduk,ebay'da aynen öyle ama bunlarda paypal yok paypal ile almanın bir yolu var mı satıcıyla iletişime geçsek veyahut sizin bildiğiniz bir yol ? Siteye direkt olarak banka kartını vermekte istemiyorum sanal kartta yok.Ne yapmamız gerek ?
-
Ben çok kez aliexpressten alışveriş yaptım banka kartıyla. Henüz bi sorun yaşamadım.
Linki at bi bakayım nasıl bi gömlekmiş merak ettim -
rapidhacker550 bunu yazdı
Merhabalar AliBabaexpressden bir gömlek sipariş etmek istiyorum bedeli 23 24 dolar gibi bir şey,ancak alibabadan hiç alışveriş yapmadım Dealextreme'de ne güzel PayPal ile temin ediyorduk,ebay'da aynen öyle ama bunlarda paypal yok paypal ile almanın bir yolu var mı satıcıyla iletişime geçsek veyahut sizin bildiğiniz bir yol ? Siteye direkt olarak banka kartını vermekte istemiyorum sanal kartta yok.Ne yapmamız gerek ?
Hocam internet bankaciliginda sanal kart oluşturmak 30sn sürüyor
-
The-ExTaCy bunu yazdı
Ben çok kez aliexpressten alışveriş yaptım banka kartıyla. Henüz bi sorun yaşamadım.
Linki at bi bakayım nasıl bi gömlekmiş merak ettimHocam bende banka kartıyla sipariş veriyorum bilgileri giriyorum banka kartının butona tıklıyorum hata veriyor. Acaba dolarla alıyoruz ama hesapta tl var ondan felan mı oluyor bi ayarı var mı bilgin felan?
-
hocam saticinin yorumlarina bakman yeterli.
kargoyu incele tracking numberli oldugundan emin ol.
onun haricinde bir sikinti olacagini sanmiyorum.
paypal olmuyor ama ben direk kartla alisveris yaptim defalarca bir sikinti olmadi.
husnuweb tarafından 29/Eki/14 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Aytekinet bunu yazdıThe-ExTaCy bunu yazdı
Linki at bi bakayım nasıl bi gömlekmiş merak ettimHocam bende banka kartıyla sipariş veriyorum bilgileri giriyorum banka kartının butona tıklıyorum hata veriyor. Acaba dolarla alıyoruz ama hesapta tl var ondan felan mı oluyor bi ayarı var mı bilgin felan?
Ben de 2 tane kart var. 1inde hata veriyo diğeriyle alıyorum. O kartın internete açık olmamasıyla ilgili olabilir. Bankayı arayıp bi sor. -
The-ExTaCy bunu yazdıAytekinet bunu yazdıThe-ExTaCy bunu yazdı
Ben de 2 tane kart var. 1inde hata veriyo diğeriyle alıyorum. O kartın internete açık olmamasıyla ilgili olabilir. Bankayı arayıp bi sor.kabul edilen kart banka karti mi?
sadece kredi kartlarini kabul ediyor olabilir belki de bilemedim.
-
The-ExTaCy bunu yazdıAytekinet bunu yazdıThe-ExTaCy bunu yazdı
Ben de 2 tane kart var. 1inde hata veriyo diğeriyle alıyorum. O kartın internete açık olmamasıyla ilgili olabilir. Bankayı arayıp bi sor.Kart aktif kullandığım bir kart hocam interneti vs. her şeyi açık başka bi üründe deneyim bakalım.
-
BANKA KARTI olduğu için sanal kart yok diye biliyorum.Banka kartı olmuyor mu ya bu alibabaexpresste