Alice İn Borderland (Squid Game Tarzında)
-
japon dizisi , hayatta kalmak için oyunlara katılıyorsun.Oyuna katıldıkça vize alıyosun , iskambil kağıtları oyun dereceseni belirliyor vs... bir sürü zevkli detayı var.
Spoiler ( Beni diziye başlatan bu video oldu) İstemezseniz açmazsınız , size bırakıyorum. -
Suquid game bu dizinin çalması zaten ama nedense squid game aldı yürüdü bu hiç fenomen olmadi. Squid game e 10 basar.
-
Bence, dizi squid game den kat kat daha iyi. Senaryosu çok daha ilgi çekici ve son 10 dakikaya kadar sonunu tahmin etmek imkansız diyebilirim.
squid game bu dizi yanınca çizgi film kalır.
Edit: ann rizuna' nın askerleriyiz.
EmiRReiS tarafından 09/Haz/23 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Nikoteen bunu yazdı
Suquid game bu dizinin çalması zaten ama nedense squid game aldı yürüdü bu hiç fenomen olmadi. Squid game e 10 basar.
+
ayrıca düzgün bir son yazmışlar. çok fazla bozulmadan bitti
-
Guzeldi tekrar izlenir
-
Güzel dizidir.
-
konuyu açarken 2.bölümdeydim. Şimdi bitirdim:) Bazı duygusal,aile vs.. kısımları atladım.Çoğunu 1.5x de izledim , bazen 1.75x e sardım.İzlenecek dizi bulamıyorum kafasında olan varsa başlasın.
-
Sonunu gerçekten son 5-10 dk ya kadar tahmin edemiyorsunuz. Aklınızda birkaç farklı seçenek beliriyor. Gerçekten güzel diziydi
-
ilk sezonu beğenerek izlemiştim güzeldi de 2.sezona nedense ısınamadım tekrar başlarım belki.
konuya güzel daldırıyor izlerken -
yaşlandık mı ne oldu bilemiyorum animeler artık sıkıyor, diziler tat vermiyor, para olsa paraşütle uçaktan atlamak sky diving gibi şeyler yapacağım... invincible başladı mı ona bile bakmadım. izleyecek kafa dağıtacak şeyler lazım.