Aliexpress Den Ürün Hakkında? (Box)
-
arkdaşlar ürün temel olarak bu. bu fiata tr de internette daha uyguna satan yer varmı?
birde bu verdiklerimde altında yaş demiş 8 12 5 gibi yaşlar var onları anlamadım 12 yaşındaki çocuk için değildir diye düşündüm çünkü..
evde torbam var box eldiveni fazla hantal gelmeye başladı bunlardan edineyim diyorum.
birde bu sitededen sıkıntısız alabiliyoruz değilmi?
-
Aliexpress hakkında tonla konu var hocam biraz araştırma yaparsan görürsün. Ürünleri site satmıyor kullanıcılar satıyor. Gittigidiyor mantığı yani. Ek olarak Çinliler ufak tefek adam olduklarından en büyük boyu al derim.
-
şimdi kum torbanın içi kum mu dolu, kumaş vs. malzemede doldurulabiliyor, kumaş ile doluysa sadece sargı sarıp çalışabilirsin, kum doluysa eldiven şartta, bu eldivenlerin şeklinin sebebi mma müsabakalarında kavramayı sıkıştırmayı kolaylaştırmak, boks eldivenleri hantal geliyorsa eldiven numarasını değiştirmek daha mantıklı bence kullandığın eldiven kaç numara? bu fiyatlara epey kalitesiz ürün gönderirler zaten muhtemelen, ben kum torbası kum ile doluysa kumaşla değiştirmeni öneriyorum mma eldiveni deneyimsiz sporcular için kum torbasında sakatlanmaya çok müsait çünkü
-
Lotus bunu yazdı
şimdi kum torbanın içi kum mu dolu, kumaş vs. malzemede doldurulabiliyor, kumaş ile doluysa sadece sargı sarıp çalışabilirsin, kum doluysa eldiven şartta, bu eldivenlerin şeklinin sebebi mma müsabakalarında kavramayı sıkıştırmayı kolaylaştırmak, boks eldivenleri hantal geliyorsa eldiven numarasını değiştirmek daha mantıklı bence kullandığın eldiven kaç numara? bu fiyatlara epey kalitesiz ürün gönderirler zaten muhtemelen, ben kum torbası kum ile doluysa kumaşla değiştirmeni öneriyorum mma eldiveni deneyimsiz sporcular için kum torbasında sakatlanmaya çok müsait çünkü
Bir yil kadar boks ile ugrastim. Yani temel yumruk atma yeknikleri vs biliyorum sakatlamam kendimi.
torba ne kum ne de kumas dolu hocam. Evdeki 8 9 haliyi rulo yapip cuval gibi birseye koyup astim 25 30 kilo agir. Ve cok sert. Bendeki eldivenler 10oz elim icinde zaten oynuyo sakatlanma olmasin diye boyle birsey dusundum. Yani simdi sargida yok sargi alacagima bunlardan alirsam daha mi mantikli olur acaba gibi dusundum.
bu arada alis amaci cardio olarak evde box yapmak
-
up