Aliexpress Hakkinda.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Selam hocalar. Bir sorun olacak..

07.07.2015. Tarihinde aliexpressten telefon kilifi siparis ettim. 08.07.2015 tarihinde satici kargoya verdi ve tracking diye bir kod paylasti. Takip koduymus. Ben bu ay 27.07.2015 tarihinden itibaren 7 gun vermis oldugum adreste olmayacagim ( is yerimde ) bu zaman zarfina kadar bu urun elimde olurmu. Veya urun sirkete geldiginde benden baskasi alabilirmi ? 

Baska sitelerdeki farkli Yorumlara baktim kimi 15 gun demis kimi 8 gun demis kimi 30 gun / 60 gun filan.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

yoğunluğa göre gelme süresi değişir, sen ofiste olmasan senin yerine arkadaşlarına bırakırlar mı bilmiyorum. açıkçası arkadaşların bırakın biz veririz derse bırakırlar. arkadaşlarına bırakmazlarsa sen döndüğünde en yakın ptt şubesinden alırsın, dağıtıma en yakın şubeden çıkıyolar çünkü.

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sadece şunu diyebilirim hiç belli olmaz. Benim 4 ay sonra gelen paketim oldu. Geldiğinde içinde ne olduğunu bile unutmuştum :) 

Senden başkası alır PTT elemanları pek siklemiyor zaten. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Daha önce aliexpressten aldığım ürünlerde yapmadım ama dx ten aldığım ürünlerde (iki yerden aldıklarım da ptt ile geliyor) hep ofis adresini veriyorum. Ofiste de ben olmadığımda sekreter benim yerime alıp masama koyuyor. Böyle 3-4 ürün aldım hiçbirinde de vermemezlik yapmadılar.

Kısaca sıkıntı olmaz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Eyvallah Hocalar bekliyoruz bakalım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

gidince ptt ye kimlik soruyor sıra bekliyorum gitmeyince iş yerine bırakıp gidiyo :) öyle bi boktan hizmet işte :=)

ptt hemen karşımda

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Bende alışveriş yaptım benim adıma başkası aldı adamda telefonla aradı kimlik bilgilerimi doğruladık imzayı karşıdaki bakkala attırdım oldu bitti :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Su ara takipsiz urunler Cin den ortalama 40-60 gunde geliyor. Takisiz derken PTT takibi olmayan. 

En mantiklisi 3-4 dolar fazla verip HK Post ile gondermesini istemek, 15 gune geliyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Su ara takipsiz urunler Cin den ortalama 40-60 gunde geliyor. Takisiz derken PTT takibi olmayan. 

En mantiklisi 3-4 dolar fazla verip HK Post ile gondermesini istemek, 15 gune geliyor.

singapure post en iyisi hocu çinden çıkışı hızlı oluyo

2 dolarlık şey alıp 3 dolar kargo vermekte mantıksız

ben mesela bir ürün alacaksam satıcının mağazasına giriyorum bir kaç şey daha alıyorum satıcı zaten takipli gönderiyor alışveriş fazla olduğu için small pack gönderemiyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    resim eklemek daha ii olur sanırım. http://img501.yukle.tc/image.php?id=21321.JPG http://img501.yukle.tc/image.php?id=59122.JPG son durum bu beyler. şuan bu kargo nerededim. çindemi türkiyedemi. veya gümrüğemi takılmıştır. THT2005 tarafından 20/Tem/15 16:23 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 927 Toplam Mesaj: 10
p