Aliexpress Hakkinda.
-
Selam hocalar. Bir sorun olacak..
07.07.2015. Tarihinde aliexpressten telefon kilifi siparis ettim. 08.07.2015 tarihinde satici kargoya verdi ve tracking diye bir kod paylasti. Takip koduymus. Ben bu ay 27.07.2015 tarihinden itibaren 7 gun vermis oldugum adreste olmayacagim ( is yerimde ) bu zaman zarfina kadar bu urun elimde olurmu. Veya urun sirkete geldiginde benden baskasi alabilirmi ?
Baska sitelerdeki farkli Yorumlara baktim kimi 15 gun demis kimi 8 gun demis kimi 30 gun / 60 gun filan.
-
yoğunluğa göre gelme süresi değişir, sen ofiste olmasan senin yerine arkadaşlarına bırakırlar mı bilmiyorum. açıkçası arkadaşların bırakın biz veririz derse bırakırlar. arkadaşlarına bırakmazlarsa sen döndüğünde en yakın ptt şubesinden alırsın, dağıtıma en yakın şubeden çıkıyolar çünkü.
-
Sadece şunu diyebilirim hiç belli olmaz. Benim 4 ay sonra gelen paketim oldu. Geldiğinde içinde ne olduğunu bile unutmuştum :)
Senden başkası alır PTT elemanları pek siklemiyor zaten.
-
Daha önce aliexpressten aldığım ürünlerde yapmadım ama dx ten aldığım ürünlerde (iki yerden aldıklarım da ptt ile geliyor) hep ofis adresini veriyorum. Ofiste de ben olmadığımda sekreter benim yerime alıp masama koyuyor. Böyle 3-4 ürün aldım hiçbirinde de vermemezlik yapmadılar.
Kısaca sıkıntı olmaz.
-
Eyvallah Hocalar bekliyoruz bakalım.
-
gidince ptt ye kimlik soruyor sıra bekliyorum gitmeyince iş yerine bırakıp gidiyo :) öyle bi boktan hizmet işte :=)
ptt hemen karşımda
-
Bende alışveriş yaptım benim adıma başkası aldı adamda telefonla aradı kimlik bilgilerimi doğruladık imzayı karşıdaki bakkala attırdım oldu bitti :D
-
Su ara takipsiz urunler Cin den ortalama 40-60 gunde geliyor. Takisiz derken PTT takibi olmayan.
En mantiklisi 3-4 dolar fazla verip HK Post ile gondermesini istemek, 15 gune geliyor.
-
zigor bunu yazdı
Su ara takipsiz urunler Cin den ortalama 40-60 gunde geliyor. Takisiz derken PTT takibi olmayan.
En mantiklisi 3-4 dolar fazla verip HK Post ile gondermesini istemek, 15 gune geliyor.
singapure post en iyisi hocu çinden çıkışı hızlı oluyo
2 dolarlık şey alıp 3 dolar kargo vermekte mantıksız
ben mesela bir ürün alacaksam satıcının mağazasına giriyorum bir kaç şey daha alıyorum satıcı zaten takipli gönderiyor alışveriş fazla olduğu için small pack gönderemiyor
-
resim eklemek daha ii olur sanırım. http://img501.yukle.tc/image.php?id=21321.JPG http://img501.yukle.tc/image.php?id=59122.JPG son durum bu beyler. şuan bu kargo nerededim. çindemi türkiyedemi. veya gümrüğemi takılmıştır. THT2005 tarafından 20/Tem/15 16:23 tarihinde düzenlenmiştir