folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aliexpress Kargo Yardim

Aliexpress Kargo Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ganjaboy
    ganjaboy's avatar
    Erkek

Aliexpress ten mont solemıstım 3 bucuk ay oldu gelmedı daha oncelerı de 3 tane soledım ama onlar geldı gonderen kısıyle konustum gonderdım dıyor ptt bızde yok dıyor kargo takıp e bakıyorum çinde gozukuyo  adam kargoya vermıs gozukuyo acaba gumruktemı kaldı bunun için ne yapmalıyım bununla ilgili bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirmi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hocam kargo takip kodunu yaz bakim

birde özelden aliexpress kullanıcı adın şifreni at

DJ_Alper tarafından 12/Haz/13 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek
    ganjaboy bunu yazdı

Aliexpress ten mont solemıstım 3 bucuk ay oldu gelmedı daha oncelerı de 3 tane soledım ama onlar geldı gonderen kısıyle konustum gonderdım dıyor ptt bızde yok dıyor kargo takıp e bakıyorum çinde gozukuyo  adam kargoya vermıs gozukuyo acaba gumruktemı kaldı bunun için ne yapmalıyım bununla ilgili bilgisi olan arkadaslar yardım edebilirmi

başkan takip kodunu gönderde bakalım nerde malzeme

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

60 günü geçirmeden iptal edebiliyordun.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1174 Toplam Mesaj: 4