Alın Verin Ekonomiye Can Verin
-
-
yani?
edit: pardon hacı resim ilk açıldığında hiç hareket etmedi tarayıcıdan herhalde daha sonra tekrar bakınca gif olduğunu anladım :DDD
-
verilebilinecek en güzel cevap aşağıdaki videoda :}
http://www.dailymotion.com/relevance/search/alın+verin+ekonomi/video/xaf1c0_alyn-verin-ekonomiye-can-verin_fun
-
Heea Sanki keyfimizden almıyoruz. Bakkal Amca Millet Tüm kaynaklarını Kiraya, Elektrik Faturasına, Su Faturasına ve Doğal Gaz Faturasına Yettiremiyorken Sana Anca Kocaman Bir Borç Defteri Kalır..
Reklamdaki Mantıksız Nokta bu. Her zamanki gibi, yine Halk Gariban Fakir Halk Hedef Gözetiliyor. Canı Çıksa kimsenin umrunda değil.
-
eeeeeee ?
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
yani?
-----------------------------millette para olsa zaten alır da verirde demek isteniyor anlamadınmı ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
yani?
-----------------------------millette para olsa zaten alır da verirde demek isteniyor anlamadınmı ?
-----------------------------ilk postumu düzenledim bir daha oku .
-
HeyQirs bunu yazdı:
eeeeeee ?
-----------------------------anlamadınmı oha? tbt seviyesi baya düşmüş lan ?
-
HeyQirs bunu yazdı:
eeeeeee ?
-----------------------------ne ee si illaki bişey söylemek mi istiyorsun? gündemdeki bu alın verin olayına karşı hoşuma giden bi resim paylaşmak istedim olayın özü bu
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
yani?
-----------------------------ilk postumu düzenledim bir daha oku .
-----------------------------tamamdır giftir bekletir
-
almasına alıcazda veren yok ki bizde alalım...