Alınan Sağlık Raporu Sistemde Görünüyor Mu ?
-
Herhangi bir hastaneden alınan sağlık raporu yurdun farklı yerlerinden görünebilir mi müridler? Bana görünmemesi lazım diyelim ki gittim biryerden sağlık raporu aldım fakat istediğim gibi değildi ben de farklı bir hastaneyi ya da sağlık kuruluşunu yokladım oradan da istediğim gibi bir tane aldım, bu işime yarayan sağlık raporunu girmek istediğim kuruma versem teyit etmek maksadıyla önceki sağlık raporunu görebilir mi ?
-
bildiğim kadarı ile sisteme giriyorlar. Abim geçenlerde rapor almıştı 1 tane aldığı raporu sisteme girmemişlerdi çalıştığı iş yeri gidip onu düzelttirmesini söylemişti.
-
yok hocam görünmez,
sen aldığın raporu işe gireceğin yere - kuruma vericeksin anca o .
vermezsen sanmıyorum ki görünsün.
istediğin sonucu alana kadar devam hocam :)
bende 2011 de almıştım ilk gittiğimde on numara sonuç aldıydım.. -
4eye bunu yazdı
bildiğim kadarı ile sisteme giriyorlar. Abim geçenlerde rapor almıştı 1 tane aldığı raporu sisteme girmemişlerdi çalıştığı iş yeri gidip onu düzelttirmesini söylemişti.
Aynen devlet hastanelerinden alınan raporlar sgk sistemine giriliyor şirkette görebiliyor
-
MustyKTE bunu yazdı
yok hocam görünmez,
sen aldığın raporu işe gireceğin yere - kuruma vericeksin anca o .
vermezsen sanmıyorum ki görünsün.
istediğin sonucu alana kadar devam hocam :)
bende 2011 de almıştım ilk gittiğimde on numara sonuç aldıydım..Sisteme girilme yeni bir olay reçete olayıda kalktı doktorun verdiği numara ile eczaneden ilacını alabiliyorsun eczacı sistemden görüyor hangi ilaçların yazıldığını...