folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alınan Sağlık Raporu Sistemde Görünüyor Mu ?

Alınan Sağlık Raporu Sistemde Görünüyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

Herhangi bir hastaneden alınan sağlık raporu yurdun farklı yerlerinden görünebilir mi müridler? Bana görünmemesi lazım diyelim ki gittim biryerden sağlık raporu aldım fakat istediğim gibi değildi ben de farklı bir hastaneyi ya da sağlık kuruluşunu yokladım oradan da istediğim gibi bir tane aldım, bu işime yarayan sağlık raporunu girmek istediğim kuruma versem teyit etmek maksadıyla önceki sağlık raporunu görebilir mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

bildiğim kadarı ile sisteme giriyorlar. Abim geçenlerde rapor almıştı 1 tane aldığı raporu sisteme girmemişlerdi çalıştığı iş yeri gidip onu düzelttirmesini söylemişti.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

yok hocam görünmez, 
    sen aldığın raporu işe gireceğin yere  - kuruma vericeksin anca o . 
    vermezsen sanmıyorum ki görünsün. 
    istediğin sonucu alana kadar devam hocam :) 
    bende 2011 de almıştım ilk gittiğimde on numara sonuç aldıydım..

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    4eye bunu yazdı

bildiğim kadarı ile sisteme giriyorlar. Abim geçenlerde rapor almıştı 1 tane aldığı raporu sisteme girmemişlerdi çalıştığı iş yeri gidip onu düzelttirmesini söylemişti.

Aynen devlet hastanelerinden alınan raporlar sgk sistemine giriliyor şirkette görebiliyor

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

yok hocam görünmez, 
    sen aldığın raporu işe gireceğin yere  - kuruma vericeksin anca o . 
    vermezsen sanmıyorum ki görünsün. 
    istediğin sonucu alana kadar devam hocam :) 
    bende 2011 de almıştım ilk gittiğimde on numara sonuç aldıydım..

Sisteme girilme yeni bir olay reçete olayıda kalktı doktorun verdiği numara ile eczaneden ilacını alabiliyorsun eczacı sistemden görüyor hangi ilaçların yazıldığını...

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 2571 Toplam Mesaj: 5