folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder ALINIK - Ölçü Alımı Ve Tespit İçin Tablet Önerisi Hk.

ALINIK - Ölçü Alımı Ve Tespit İçin Tablet Önerisi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar Merhaba,

Çalışmakta olduğum özel firmada, butik alanlarda (ıslak hacimler, peyzaj, nokta detaylı hareketli mobilyalar vb.) ölçü alımı ve takip işleri ile ilgileniyorum. Doğal taş işi yapıyoruz.

Defter kalem ile ölçü alımının bir tık ilerisine geçmek, alınan ölçülerin dizayn ofise doğru aktarımının sağlanması amaçları ile sahacılara tablet alımı planlanıyor.

2 adet tablet alınacak (kalemli şekilde) 

Kullanım şeklini, fotoğraf çekilip üzerinde işaretleme, ölçülendirme ve notlar alınacak olarak tanımlayabilirim. Projelerin AutoCAD ve PDF. formatları da kullanılmayacaksa da en azından görüntülenecek, ekran görüntüsü alınıp, üzerinde yine notlar alınabilecek.

Önerilerinizi rica ediyorum.

Herkese kolaylıklar.

NOT: Apple ürünleri olmaz. ios ile entegre edilemeyecek bazı firma bazlı uygulamalar yüklenmesi gerekebilir. 

NaZi_ tarafından 08/Ağu/24 08:44 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

POLYCAM diye bir uygulama vardı, 3D tarama yapıyor. LIDAR olmalı tablette. Bu şekilde iş yapan çok gördüm. Odanın 3D görüntüsünü çıkartıp ona göre doğru ölçülerle tasarım çiziyorlardı. Fakat ölçülerde mm, 1-2cm sapma olabilir belki bilmiyorum. Eğer sıfıra sıfır iş yapıyorsanız belki sizin için kullanışlı olmayabilir.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

Ben de arazide kullanmak için araştırmıştım. Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro'ya bi bak.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    AlbayHardal bunu yazdı

Ben de arazide kullanmak için araştırmıştım. Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro'ya bi bak.

Bir bakalım buna hocam teşekkürler 

Var mı başka oneri ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 466 Toplam Mesaj: 4
çizim tablet ölçü kalem