folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alınık / Ödünç Bir Kitap. "Atatürk'ün Yanı Başında"

Alınık / Ödünç Bir Kitap. "Atatürk'ün Yanı Başında"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Hiçbir yerde bulamıyorum. Elinde olan varsa, kargo ücretlerini karşılamak üzere alıp okuyup geri gönderebilirim. Ya da satın alabilirim.

Var mıdır?..

http://i.hizliresim.com/VE1Rov.jpg

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Hocam merhaba, 

Buna bir bakın isterseniz http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Atat%FCrk%27%FCn+Yan%FD+Ba%FE%FDnda

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

hocam bende var, çok acil değilse eve gittiğimde size ödünç gönderebilirim, sonra geri yollarsınız.

Çok güzel kitaptır. Şu an okulda olduğumdan gönderemiyorum fakat 1 ay içerisinde giderim eve gibi, eğer beklerim diyorsanız gönderirim.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı

hocam bende var, çok acil değilse eve gittiğimde size ödünç gönderebilirim, sonra geri yollarsınız.

Çok güzel kitaptır. Şu an okulda olduğumdan gönderemiyorum fakat 1 ay içerisinde giderim eve gibi, eğer beklerim diyorsanız gönderirim.

hocam arkadaşa yollamazsan bana yollabilirsin merak ettim 

No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    rajooonn bunu yazdı

hocam arkadaşa yollamazsan bana yollabilirsin merak ettim 

Tabi istese de ondan sonra gönderirim hocam :]

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

El elden, akıl akıldan üstün. :)

Nadirkitaptan sipariş ettim. Diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 475 Toplam Mesaj: 7
atatürkün yanı başında