Alınık 20 TL-40 TL Arasında Telefon
-
Mürid\Müride,ler selamlar.
geçici olarak kullanmalık telefon arıyorum elinde olupta satmak isteyen veya al kullan işin görülsün sonra geri verirsin diyende olur.
Saygılar ve Sevgiler.
-
Jubei bunu yazdı
geçici olarak kullanmalık telefon arıyorum elinde olupta satmak isteyen veya al kullan işin görülsün sonra geri verirsin diyende olur.
Saygılar ve Sevgiler.
Saygılar yılmaz abi şubatın ikini haftası kısmetse mangal yapmaya gelıcem haberin olsun Lucy'ıme de çok güzel etçikler vericem ahahha :)
EricNorthman tarafından 15/Oca/15 00:32 tarihinde düzenlenmiştir -
EricNorthman bunu yazdıJubei tarafından 15/Oca/15 00:37 tarihinde düzenlenmiştirJubei bunu yazdı
Saygılar ve Sevgiler.
Saygılar yılmaz abi şubatın ikini haftası kısmetse mangal yapmaya gelıcem haberin olsun Lucy'ıme de çok güzel etçikler vericem ahahha :)
eyvallah Kaan,ım sağ olasın ;) -
Jubei bunu yazdıEricNorthman bunu yazdıJubei bunu yazdı
Saygılar ve Sevgiler.
eyvallah Kaan,ım sağ olasın ;)
Ne demek canım benımmm abimm :)
EricNorthman tarafından 15/Oca/15 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Up olsun :)
-
Şirket hatlarını takmak için firmaların aldığı nokia telefonlar var ama satanı bilmiyorum malesef. Paralel ithalat mı öyle bi mevzuyla alıyolar. Sonrada sana satıyolar :D
GG, sanalpazar falan bak hocam.
-
20 lira çok zor da 40 liraya hemen hemen her telefoncuda bulursun hocam.
-
hocam elimde temiz nokia var maksat işin görülsün modelini hatırlamıyorum ama telefoncularda 50 liraya satıyorlar. adresini ver çarsıya cıktıgımda kargolayım kargo ücretini karşıla yeter
-
Hakkinen bunu yazdı
hocam elimde temiz nokia var maksat işin görülsün modelini hatırlamıyorum ama telefoncularda 50 liraya satıyorlar. adresini ver çarsıya cıktıgımda kargolayım kargo ücretini karşıla yeter
Tamamdır PM yolluyorum.