Alınık Aero Bilet Hesabı
-
Varsa 100 200 tl lik hesap alabilirim arkadaşlar
-
bitti onlar bitti
-
kurban bayramı için yurtdışına 300 tl lik bilet var mı
-
baska sekilde hediye kazananlar icin sordum
-
o da bitti zannımca
-
40 tl var hesabımda, bonus değil, kredi kartıyla fazla yüklemiştim yanlışlıkla, isteyen olursa satabilirim.
lucas tarafından 07/Ağu/12 01:51 tarihinde düzenlenmiştir -
hesapla fln uğraşmayın 350 tl ye izmirden ukraynaya gidiş gelişşş oteller ucuz 30-40-50 tl
yemek: o meseleye girmiyorumm her yer domuzz ben konserve tüketiyorum
içki: neredeyse bedava
sigara: o da aynı 1 paket marlboro 2 tl
hatunlar mı? : 1-1.5 saati 400 grivni. o da 80 tl ediyor amaaaaa verilir yanii. diliniz varsa rusçayı biliyosanız parklarda kız bol yanaşın konuşun
muhtemelen tavlarsınız. ancak ukrayna 2 bölge. batıda kalan liviv bölgesi ukraynaca konuşur rusları sevmez kharkov bölgesi rusça konuşur rusları sevmez
şehirde ingilizce bilen neredeyse yok. daha anlatacağım şey çok. hele bu akşam da 3. yü bulayım devam ederim.
-
caldii10 bunu yazdı
hesapla fln uğraşmayın 350 tl ye izmirden ukraynaya gidiş gelişşş oteller ucuz 30-40-50 tl
yemek: o meseleye girmiyorumm her yer domuzz ben konserve tüketiyorum
içki: neredeyse bedava
sigara: o da aynı 1 paket marlboro 2 tl
hatunlar mı? : 1-1.5 saati 400 grivni. o da 80 tl ediyor amaaaaa verilir yanii. diliniz varsa rusçayı biliyosanız parklarda kız bol yanaşın konuşun
muhtemelen tavlarsınız. ancak ukrayna 2 bölge. batıda kalan liviv bölgesi ukraynaca konuşur rusları sevmez kharkov bölgesi rusça konuşur rusları sevmez
şehirde ingilizce bilen neredeyse yok. daha anlatacağım şey çok. hele bu akşam da 3. yü bulayım devam ederim.
biri bu aramı durdursun amk
-
biri bu aramı durdursun amk
......................................................
hayırdır* hızıma erişmek için speedy gonzales bilet almış.okumayla da innsan bilebiliyor ama gezerek okunanın 10 misli fazlası