Alinik Amd Sistem [Sadece Kasa]
-
Fazla bir sey istemiyorum. Gecenlerde donanimhaberde anlastim birisi ile ama kismet olmadi cok yogundu ve donmedo geri bende umiti kestim.
Elemanla 600 tl ye soylr anlastik
Amd phenom.ii x4 955 be
6870 ekran karti
500 gb hdd
Msi 870a anakart
8 gb ram
Gibi ozelliklerde anlastik. 700 tl maksimum para cikabilirim. Var mi satan eden?
-
bana da arm sistem lazım.
-
tustanbakanadam bunu yazdı
Ama sadece pc kasasindan kastetmistim
-
tustanbakanadam bunu yazdı
Beagleboard xm al.
-
HeadBanger bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdı
Ama sadece pc kasasindan kastetmistim
anladım hocam sen amd istemişsin ben arm. bana ciddi ciddi çalışabileceğim bir board lazım 500 tl ye kadar gözden çıkarabilirim. Rasp Pi, cubieboard biraz benim istediğim şeyleri karşılayamayabilir. Beagleboard da aynı şekilde , daha üst düzey lazım.
-
beagleboard xm donanım olarak en iyi serilerden biri.Ben şu anda media pc olarak onu kullanıyorum. Evdeki herşeyi bağladımda web arayüzünden kontrol edebiliyorum
Tam olarak ne lazım söyle ona göre yönlendirelim.
-
HeadBanger bunu yazdı
Fazla bir sey istemiyorum. Gecenlerde donanimhaberde anlastim birisi ile ama kismet olmadi cok yogundu ve donmedo geri bende umiti kestim.
Elemanla 600 tl ye soylr anlastik
Amd phenom.ii x4 955 be
6870 ekran karti
500 gb hdd
Msi 870a anakart
8 gb ram
Gibi ozelliklerde anlastik. 700 tl maksimum para cikabilirim. Var mi satan eden?
Düşünürmüsün bilmem ama SON FİYAT : 850 TL bu PC var ...
İŞLEMCİ : FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nmANAKART : 970A-DS3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0
EKRAN KARTI :SAPPHIRE HD7850 DUAL-X OC GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1
RAM : 4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9
HDD: seagate 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm
KASA : ASGARD 381 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
KLAVYE : MICROSOFT COMFORT CURVE KEYBOARD 3000MAUSE : logitech M100 OPTICAL 1.000dpi MOUSE
-
sandman bunu yazdı
beagleboard xm donanım olarak en iyi serilerden biri.Ben şu anda media pc olarak onu kullanıyorum. Evdeki herşeyi bağladımda web arayüzünden kontrol edebiliyorum
Tam olarak ne lazım söyle ona göre yönlendirelim.
hocam bana işlemci gücü bakımından en azından çift çekirdek-4 te olabilir 2 ghz den az olmazsa iyi olur , en az 4 gb ram kullanabileceğim bir makina lazım. gece gündüz çalışacak deneysel amaçlı bir şey düşünüyorum. ayrıca bu tür boardlar ucuz oluyor , aynı özellikte (gpuya pek ihtiyacım yok) hdd falan bağlayabileceğim o tür şeylere güç açısından yeterli bir şey lazım. boşu boşuna pc toplamaya gerek yok benim gözümde bu tür şeyler çıktığından beri.