Alınık Anakart+İşlemci
-
abilerim kardeşlerim elinizde fazladan kullanmadığınız anakart + işlemci varsa talibim hediye edecek olanlar olursa ayrı bi mutlu eder :) iyi kötü iş görecek anakart ve işlemci aranmaktadır saygı ve sevgilerimle :)
-
Neyde kullanacaksın ki arkadaşlar ona gore var yada yok desinler
-
Elimde bir tane amd işlemci var athlon 3000 yanlış hatırlamıyorsam işini görürse adresi pm le yollayayım
-
tamam kargoya veriyorum. zaten benimde kullanmadığım vardı. tabi ki ne demek hediye olsun al hocam. (:D :D :D)
BerkayCit tarafından 30/Eyl/15 14:21 tarihinde düzenlenmiştir -
SpyBreaK bunu yazdı
Elimde bir tane amd işlemci var athlon 3000 yanlış hatırlamıyorsam işini görürse adresi pm le yollayayım
Yanlış bilmiyosam bendede buna uygun anakart var. Bakayım, duruyosa bende kartı yollarım işime yarıyosa hocam.
-
crimeangel bunu yazdıSpyBreaK bunu yazdı
Yanlış bilmiyosam bendede buna uygun anakart var. Bakayım, duruyosa bende kartı yollarım işime yarıyosa hocam.
Bi bakda üstad athlon 3600 işlemci buldum anakart eksiğimiz var :)
bu pc win7 kurulup office çalıştırsa yetiyor :))
-
Maddox bunu yazdıcrimeangel bunu yazdıSpyBreaK bunu yazdı
Bi bakda üstad athlon 3600 işlemci buldum anakart eksiğimiz var :)
bu pc win7 kurulup office çalıştırsa yetiyor :))
Tamamdır. Yarın kontrol edip mesaj yazarım konuya hocam.