Alınık Data, Bot Vs.
-
Merhaba arkadaşlar,
Elinizde olan her türlü, toplu mail, sms, reklam botları vs. ne varsa hepsine ihtiyacım var.
Fikir bile olabilir.
Kısaca marketing üzerine elinizdeki bütün potansiyelleri eğer bana da uyarsa, satın almak isterim.
PM atabilirsiniz. ( Detaylı )
Teşekkürler.
MOD: Saçma sapan başlıklarla konu açmamaya özen gösterelim. Ayrıca yanlış bölüme konu açmayalım.
-
hayatımı sorgulattı yalnız
-
https://www.youtube.com/watch?v=S_eUAUX11Fk
RotKerim tarafından 11/May/15 16:52 tarihinde düzenlenmiştir -
kvasir bunu yazdı
+
-
kvasir bunu yazdı
-
kvasir bunu yazdı
+
-
elimde bir alışveriş sitesinden çekmiş olduğum 90k mail+şifre var 45-50 k üyelik sisteme sonradan eklenmiş toplu mail için sanırım geri kalanlar organik üyedir ve şifrelerini kendileri girmiştir. anlıyacağın 90k'lık liste var bonus olarak baya bir kişininde şifresi mevcut ederi nedir bilmiyorum:)
-
Lazmania61 bunu yazdı
elimde bir alışveriş sitesinden çekmiş olduğum 90k mail+şifre var 45-50 k üyelik sisteme sonradan eklenmiş toplu mail için sanırım geri kalanlar organik üyedir ve şifrelerini kendileri girmiştir. anlıyacağın 90k'lık liste var bonus olarak baya bir kişininde şifresi mevcut ederi nedir bilmiyorum:)
Al Derim Uygun Bir Fiyata Elimdee Mail Ve Sifreleri Test Eden Bir Program Var Bir Tarafa E Mail Bir Tarafa Sifreleri Yapistiriyon 50 k Dan En Az 3-4 k Si Tahminimce O Sitedeki Ve E Mail Sifreleri Aynidir ( Bizim Millet Farkli Sifreyi Koyup Aklinda Tutmaya Usenir ) sifresi Ayni Olanlardan Ufak Bir Program Yazdirip O E Postalardan Ekli Kisilere Mesaj Cekmesini Saglayabilirsin
Not : programi Denemedim Calisiyormu Bilmiyorum
Not 2 : Cokmu Hayalperestim