Alınık Desktop PC
-
acil olarak masaüstü bilgisayar arıyorum 100-150 ytl ye kadar.
sadece kasa da işimi görür. izmir de yahut civar illerde olması tercih sebebimdir.
celeron p3 fln ne varsa elinizde...
-
celeron 466 mhz var bende ama işime yarıor download yapıom msne girom bazen :D
sen ne yapcan öyle pcyi hurdacılara bak
-
okula bağışlıcam :D en dandik en ucuzu lazım.
vardır muhakkak birilerinin elinde
-
150 Liraya var msn:izmir_love_1988@hotmail.co.uk p3 dvd combo vs hp leptop
-
aynısını hatta aynı amacla under_king de arıyordu..
-
Hocam İzmideyim eski pc oylece duruyor satcak biri bulsamda satsam diyordum ne zamandan beri..
Piyasasını bilmiyorum bilgisayarda tee kucuklugumde alınmıstı baya oldu..
Cyrex islemcimi ne bisi diyolardı..128mb ram, 20 gb hd , ekran kartı 64 mb, cd surucusu, floopy iste..Bilgisayarı LCD ye baglamıstım film izliyodum ordan arada.
Oyle normal bi okulda kullanılcaksa word olsun excel olsun vs vs. acabilitesi var =) Okula tam uygun duser gorusundeyım ben..
****** eklersen konusuruz
-
benim kasayı satabilirim. amd athlon 3200++ 1gb 80gb hdd cdrw stop-wyrus@hotmail.com
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Hocam İzmideyim eski pc oylece duruyor satcak biri bulsamda satsam diyordum ne zamandan beri..
Cyrex islemcimi ne bisi diyolardı..128mb ram, 20 gb hd , ekran kartı 64 mb, cd surucusu, floopy iste..Bilgisayarı LCD ye baglamıstım film izliyodum ordan arada.
Oyle normal bi okulda kullanılcaksa word olsun excel olsun vs vs. acabilitesi var =) Okula tam uygun duser gorusundeyım ben..
rebel@w.cn eklersen konusuruz
-----------------------------sen zaten ekliydin olm bende. engelledin mi naptın bilmiom artık :| :D
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10442971
75 liraya bu ürünü satın almış bulunmaktayım acelem vardı biraz teşekkürler hepinize
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Hocam İzmideyim eski pc oylece duruyor satcak biri bulsamda satsam diyordum ne zamandan beri..
** eklersen konusuruz
-----------------------------sen zaten ekliydin olm bende. engelledin mi naptın bilmiom artık :| :D
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10442971
75 liraya bu ürünü satın almış bulunmaktayım acelem vardı biraz teşekkürler hepinize
-----------------------------Vallaha msn adresi or**spu olmustu bi ara =D orda arada kaynadın hocam herhalde, kusura kalma...
Hayırlısı olsun ;) Tekrardan ekliomm ;)
-
banada lazım :/