Alınık İphone 4S
-
ikinci el veya sıfır fiyatına göre iphone 4s almayı düşünüyorum satmayı düşünen fazlası olan pm ile irtibata geçsin
-
Kardes neden gizli yaptin konuyu ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Kardes neden gizli yaptin konuyu ?
-----------------------------iphone 4s ikinci bir karara kadar yasaklandı hocam haberin yok mu? Kaçakcılıktan yargılanmamak için
-
yırtındım bi ara var mı isteyen diye ses çıkmadı:) geç kaldın hocam :D yaza istersen getiririz anca :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------yırtındım bi ara var mı isteyen diye ses çıkmadı:) geç kaldın hocam :D yaza istersen getiririz anca :D
-----------------------------:)) ayak üstü baltalamadan edemicem :D
Hocam buralardan alıcagına ebay.com dan al üzerine de gift yazdır 1100 Tl ye filan sıfır alırsın :D
-
mfatihbodur bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------yırtındım bi ara var mı isteyen diye ses çıkmadı:) geç kaldın hocam :D yaza istersen getiririz anca :D
-----------------------------:)) ayak üstü baltalamadan edemicem :D
Hocam buralardan alıcagına ebay.com dan al üzerine de gift yazdır 1100 Tl ye filan sıfır alırsın :D
-----------------------------zaten o cihazıda türkiye de güle oynaya kulanır. 7 gün içinde kitliyorlar cihazı. kayıt ettirmek için ne yapacak bu arkadaş? kıbrısa mı gidip gelecek? bak o olabilir ancak en ucuz bilet istanbuldan. o da kışındı. sezon başladı burda bilet fiyatları güzel :)