folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alınık İphone 5S Ekran Tamiri Önerisi Ve Alınık 5S Ekranı



Alınık İphone 5S Ekran Tamiri Önerisi Ve Alınık 5S Ekranı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moustafa
    Moustafa's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2016
    Erkek

    Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar.

    Elimde iki tane iphone 5s var. Birisi tamamen düzgün birisinin de ekranı kırık. Sağlam olan 5s'in ekranını çıkarıp ekranı kırık olana taktım hiçbir şekilde görüntü gelmedi. Herhalde başka arızası da var dedim ekranı ondan alıp geri sağlam olan 5s'e taktığımda artık onda da görüntü gelmedi. Kırık olan ekranın sadece sağ üst kısmı çalışıyor bir de bunu deneyeyim dediğimde telefonun aslında açık olduğunu ancak ekranın çalışmadığını fark ettim. Tekrar tekrar çıkarıp takmama rağmen başta sağlam olan ekrandan hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Dilerseniz dilediğiniz yerin ya da kısmın fotoğrafını da yükleyebilirim.

    Ne olmuş olabilir? Tamir edilebilir birşey mi bilgisi olan var mı? Tamircilere gitmeye illallah ediyorum. Çok basit bir arıza için bile ya çok yüksek ücret istiyorlar ya da hemen yenisini satmanın derdindeler. Zaten telefonun kendisi ne kadar.

    Ekranı kırık olan telefonuma da bir ekran takayım onu da kullanılabilir hale getireyim diye mümkünse orijinal değilse de el mecbur çakma 5s ekranı almak istiyorum. Duruma göre ekran ihtiyacım 2'ye de çıkabilecek :) Elinde olan müritler; ödemeyi nakit olarak yaparım. İstanbul içinde çook sapa bir yer olmadığı sürece direkt elden alırım. Kendim Esenyurt'tayım.

    Arızalı, kilitli vs ekranı çalışan iphone 5s de alabilirim ancak lütfen uygun fiyatlı olsun (100 lira civarında).

    Herkese iyi forumlar dilerim.


    Mustafa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    100 liraya ekranı sağlam 5s vermezler hocam. iCloud kilitli vs olsada vermezler. Telefonun kasası zaten eğer çok darbeli değilse 100 liradan fazla eder.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moustafa
    Moustafa's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2016
    Erkek

    Konu güncelliğini koruyor. Bir fikri olan varsa önerisi dinlenir


    Mustafa
Toplam Hit: 785 Toplam Mesaj: 3
iphone iphone 5s alınık tamir ekran iphone5s