Alınık İphone 6S - 64GB Aranıyor
-
Arkadaşlar Merhaba,
Konu başlıktaki mevzu.. Emektar iphone 4s'im son demlerini yaşıyor ve iphone 6s - 64GB'lık almayı planlıyorum.. GSM operatörlerinden almış sıfır ürün satmayı planlayan müritler yada yön yol yordam fikir vericek olan varsa çok sevinirim.. An itibariyle turkcell'in kendi sitesinde 3250 TL civarı... Sarıkutu indirimiyle falan 3100'lere falan düşüyor.. Elinde kullanmadığı turkcell hediye çeki olan satmayı düşünen müridlerede açığım.. Kısacası bir yol gösterin :)
-
link verip banlanmak istemiyorum ancak r10 a bi bak derim ;)
-
Biliyorum alakasi olmicak ama olur da iphone6 64GB almayi da alternatif olarak dusunuyorsan satiyorum hocam aklinda olsun, temizdir.
-
Hocam r10 da rubyy07 den benim alisverisim oldu, yillardir da orda sifir ucuz telefon satiyor. Kefilim demiyorum tabi ki tanimiyorum ama bugune kadar dolandirmayi birak kimseyi zor durumda biraktigina bile sahit olmadim, fiyatlari da bir hayli ucuz
-
manyaki bunu yazdı
Hocam r10 da rubyy07 den benim alisverisim oldu, yillardir da orda sifir ucuz telefon satiyor. Kefilim demiyorum tabi ki tanimiyorum ama bugune kadar dolandirmayi birak kimseyi zor durumda biraktigina bile sahit olmadim, fiyatlari da bir hayli ucuz
Hocam anladığım kadarıyla o konudaki telefonlar yurtdışından geliyor peki bu garanti olayını nasıl yapıyorlar nedir nedeğildir? Bilginiz varmıdır?
-
r10'daki arkadaşla benimde alışverişim oldu hediye ettim birisine. 6s 16gb için 2100 gibi bir ödeme yaptık. cihazlar pasaport kayıtsız, +131 tl kayıt harcı ödüyorsun, fiyat gayet uygun. 1 yıl apple türkiye garantisi var cihazın, sıkıntısız kullanıyorlar.
-
McM bunu yazdımanyaki bunu yazdı
Hocam anladığım kadarıyla o konudaki telefonlar yurtdışından geliyor peki bu garanti olayını nasıl yapıyorlar nedir nedeğildir? Bilginiz varmıdır?
paralel ithalat satıcı bankamatik kartlarına benzeyen garanti kartı gibi bişey veriyor orada tarihler bellidir.. Ayrıca; Apple'nin sitesinde seri numarası üzerinden sorgulama yapıyorsunuz orada da teknik destek bitiş tarihleri belli oluyor. Ben hep yurtdışından alıyorum isteyene de getirtiriyorum bende şuanda iphone 6s gold renk var. Pasaport bulmakta da acele etmezsin 4 ay pasaportsuz kullanabilirsin yani :)
-
hocam gel bana doğru :)
Tam ilan açacaktım iphone 6s - 64 GB için , ara kısmına iphone 6 yazdım bu konu çıktı direk iyi oldu :)
MaviGozluDev tarafından 28/Ara/15 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdı
Tam ilan açacaktım iphone 6s - 64 GB için , ara kısmına iphone 6 yazdım bu konu çıktı direk iyi oldu :)Geldim hocam :)
-
McM bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
Tam ilan açacaktım iphone 6s - 64 GB için , ara kısmına iphone 6 yazdım bu konu çıktı direk iyi oldu :)Geldim hocam :)
Hemen pm atıyorum.