ALINIK Klavye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

Merhaba dostlar, spesifik olarak aradağım ama bulamadığım bir klavye var, Lenovo ThinkPad TrackPoint Keyboard II - Türkçe Q 4Y40X49519 sanırım artık sıfırını bulmak imkansız, ikinci el satmayı düşünen varsa ilgilenirim.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ya abi alt tarafı klavye (: bide sıfırı bulmak imkansızsa demek arz/talep yok. senin aradığın bu klavyenin ne esprisi varki?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

ya abi alt tarafı klavye (: bide sıfırı bulmak imkansızsa demek arz/talep yok. senin aradığın bu klavyenin ne esprisi varki?

Hocam alternatifi de olabilir, klavyenin güzelliği ihtiyaç halidne fare gibi kullanabileceğin bi trackpoint'e sahip olması, uzun zamandır laptop kullandığım için yek pare taşınabilir bir klavyeye imreniyorum bir kaç senedir :) normali işni karşılamıyor mu diyorsan, karşılıyor ama thinkpad severiz :^)

mugen tarafından 23/Tem/26 10:12 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

turkce takintin yok ise amazon da var : https://www.amazon.fr/dp/B07JW74S6V?tag=lechoixgagnanom-222190658-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=fr_FR&ascsubtag=fr_cid9225220655162-0282441 

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    mugen bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

Hocam alternatifi de olabilir, klavyenin güzelliği ihtiyaç halidne fare gibi kullanabileceğin bi trackpoint'e sahip olması, uzun zamandır laptop kullandığım için yek pare taşınabilir bir klavyeye imreniyorum bir kaç senedir :) normali işni karşılamıyor mu diyorsan, karşılıyor ama thinkpad severiz :^)

bu muhabbeti sadece görmüşlüğüm var sanki yani o derece uzağım (: 

ben düz bilgisayarcıyım, meslek lisesi bilgisayar bölümü okumuş biri olaraktan sonrasında piyasada teknik serviste çalıştım.

en eski; baş parmağımdan daha kalın soketi olan klavye kullanan muhasebeci hatırlarım :D bu ortamda öyle trackpoint falan deme döverler seni :DDD

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    mugen bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

bu muhabbeti sadece görmüşlüğüm var sanki yani o derece uzağım (: 

ben düz bilgisayarcıyım, meslek lisesi bilgisayar bölümü okumuş biri olaraktan sonrasında piyasada teknik serviste çalıştım.

en eski; baş parmağımdan daha kalın soketi olan klavye kullanan muhasebeci hatırlarım :D bu ortamda öyle trackpoint falan deme döverler seni :DDD

Hocam bu yüzde yüz ihtiyaç diyemem :D işi standart membran klavye de görüyor neticede, bu biraz keyif işi :D

Toplam Hit: 381 Toplam Mesaj: 7
klavye