ALINIK Klavye
-
Merhaba dostlar, spesifik olarak aradağım ama bulamadığım bir klavye var, Lenovo ThinkPad TrackPoint Keyboard II - Türkçe Q 4Y40X49519 sanırım artık sıfırını bulmak imkansız, ikinci el satmayı düşünen varsa ilgilenirim.
-
ya abi alt tarafı klavye (: bide sıfırı bulmak imkansızsa demek arz/talep yok. senin aradığın bu klavyenin ne esprisi varki?
-
ajan1111 bunu yazdı
ya abi alt tarafı klavye (: bide sıfırı bulmak imkansızsa demek arz/talep yok. senin aradığın bu klavyenin ne esprisi varki?
Hocam alternatifi de olabilir, klavyenin güzelliği ihtiyaç halidne fare gibi kullanabileceğin bi trackpoint'e sahip olması, uzun zamandır laptop kullandığım için yek pare taşınabilir bir klavyeye imreniyorum bir kaç senedir :) normali işni karşılamıyor mu diyorsan, karşılıyor ama thinkpad severiz :^)
mugen tarafından 23/Tem/26 10:12 tarihinde düzenlenmiştir -
turkce takintin yok ise amazon da var : https://www.amazon.fr/dp/B07JW74S6V?tag=lechoixgagnanom-222190658-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=fr_FR&ascsubtag=fr_cid9225220655162-0282441
-
mugen bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
Hocam alternatifi de olabilir, klavyenin güzelliği ihtiyaç halidne fare gibi kullanabileceğin bi trackpoint'e sahip olması, uzun zamandır laptop kullandığım için yek pare taşınabilir bir klavyeye imreniyorum bir kaç senedir :) normali işni karşılamıyor mu diyorsan, karşılıyor ama thinkpad severiz :^)
bu muhabbeti sadece görmüşlüğüm var sanki yani o derece uzağım (:
ben düz bilgisayarcıyım, meslek lisesi bilgisayar bölümü okumuş biri olaraktan sonrasında piyasada teknik serviste çalıştım.
en eski; baş parmağımdan daha kalın soketi olan klavye kullanan muhasebeci hatırlarım :D bu ortamda öyle trackpoint falan deme döverler seni :DDD
-
-
ajan1111 bunu yazdımugen bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
bu muhabbeti sadece görmüşlüğüm var sanki yani o derece uzağım (:
ben düz bilgisayarcıyım, meslek lisesi bilgisayar bölümü okumuş biri olaraktan sonrasında piyasada teknik serviste çalıştım.
en eski; baş parmağımdan daha kalın soketi olan klavye kullanan muhasebeci hatırlarım :D bu ortamda öyle trackpoint falan deme döverler seni :DDD
Hocam bu yüzde yüz ihtiyaç diyemem :D işi standart membran klavye de görüyor neticede, bu biraz keyif işi :D