Alınık Kulaklık
-
Hocalar Kulalık Alıcam 50 TL - 150 TL arasında bişey olucak sizce en iyi kalite olarak hangisini tercih etmeliyim ?
@mod; Konuları uygun bölümlere açalım!!
-
hocam alırsan böyle bol bass 'lı bişey al. güm güm vursun kick'ler. bass line'lar hiç kesilmesin.
iyi alış-verişler.
Logitech G-230 denedim, fena değil, kafayı yormuyo' ;) oyun oynarken felan da iyi olur. müzik de dinlersin bass lı bass lı (ama bunun bassları çok iyi değil söyliyim).
sennheiser felan alma sktr et, logitech al. parana yazık. Snopy dandik bi marka gibi gelebilir ama bassları çok iyi.
sevgilerle.
-
RockZs bunu yazdı
hocam alırsan böyle bol bass 'lı bişey al. güm güm vursun kick'ler. bass line'lar hiç kesilmesin.
iyi alış-verişler.
Logitech G-230 denedim, fena değil, kafayı yormuyo' ;) oyun oynarken felan da iyi olur. müzik de dinlersin bass lı bass lı (ama bunun bassları çok iyi değil söyliyim).
sennheiser felan alma sktr et, logitech al. parana yazık. Snopy dandik bi marka gibi gelebilir ama bassları çok iyi.
sevgilerle.
bende basslı bişeyler istiyorum ama karar veremedima slında dr nin sitesinde 99 dolara kulakiçi var öyle bişeyde düşünüyorum . yada sahibinden fln varmıdır acaba
-
BASS candır , logitech ve philips den memnun oldugum kadar başka markalardan olamadım.
sony kimmiş.
-
200 e beats by dr Dre verebilirim
-
Ne tür müzikler dinliyorsun bunları belirleyip o klasmanda bir şeyler bakmak gerek. Ben her zaman "Sennheiser" dan şaşmam. Kulakiçi modellerini tavsiye ederim. Alacağın en düşük model Sennheiser CX 200 Street olsun.
TxT tarafından 15/Oca/15 12:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Logitech g320 oneririm, kullaniyorum 1 senedir memnunum.