folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alınık Laptop. Bütçe 6000 Civarı

Alınık Laptop. Bütçe 6000 Civarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Kime alınacağı konusunda aşağıdaki açıklama konunun hassasiyetini ortaya koyar sanırım :)

Sıfır ya da garantisinin devam ediyor ve temiz olması şart. (Kız arkadaşımın arkadaşına alıcaz, sorun çıkarsa beni oyar. Sıfır olmazsa da kozmetik olarak iyi durumda olmalı)

Mümkünse Dell, Toshiba, msi, Asus markalar.

Terc,hler;

İ7 işlemci, ssd disk (256 ya da üstü olabilir, okuma yazma hızları yerlerde sürünmesin yeter), minimum 4 ya da 6 gb ram

Sıfırları için öneri de alabilirim.

Teşekkürler.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

markayi gectim istedigin özellikte bir sifir bilgisayar cok zor hocam diye düsündüm özellikle bu zamanda..

Ancak bi bakayim dedim oluyor mu.. SSD disk yerine 1TB lik HDD olursa (hdd yi ssd ile takas edersiniz) su laptop en ucuzu

https://www.trendyol.com/dell/latitude-3400-intel-core-i7-8565u-1-8ghz-8gb-1tb-14-full-hd-linux-notebook-n024l340014emea_u-p-31863542

tabi bütceyi asiyor yine de..ancak dell latitude 3400 ü aratirsaniz 4GB lik daha ucuz versiyonlari bulabilirsiniz..

Sahsi tavsiyemi istersen

https://www.hepsiburada.com/dell-vostro-5490-intel-core-i5-10210u-8gb-256gb-ssd-ubuntu-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-n4106vn5490emea01-2005-ubu-p-HBV00000W78LR

su tarz bir laptop alirdim. islemciyi i5 e düsürünce daha cok secenek cikiyor. Bence i7 olmasina cok gerek yok diye düsünüyorum. Islemci zaten 10. nesil bir islemci, eski degil.

freedos olarak geliyor laptop bu arada (ya da ubuntu mu kurulu ne), artik format atip windows kurmaniz gerekecek..

NOT: bu iki laptop da 14 inc.

unbalanced tarafından 11/Eki/20 02:54 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    67Impala
    67Impala's avatar
    Erkek

700 daha koyup monsterın en ucuz laptopuna baksanız hocam?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Sıfır olması şart değilse sifir ggivi x550vx var

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 858 Toplam Mesaj: 4
laptop